math software beoordeling 4 6 – The Quarter Mile Math

Verhoog de snelheid, nauwkeurigheid en vertrouwen rekenen met The Quarter Mile Math. Deze wiskunde boor-programma kan alleen of in toernooien gespeeld worden en is geschikt voor alle leeftijden. Dit is een geweldig product voor de herziening van eerder geleerde vaardigheden, maar niet voor hen die dit nodig om wiskundige vaardigheden rond leren de eerste keer.

leermiddelen

Hoewel dit product alleen bestaat uit boren, installeert snel, is makkelijk te gebruiken en is voorzien van uitzonderlijk product ondersteuning. Deze wiskunde software bevat geen tekst instructie of tutorials, het is gewoon gebouwd om de nauwkeurigheid wiskunde en snelheid te verhogen.

Dit is slechts een boorprogramma; het bevat geen tekst instructie, indexen of andere leermiddelen. The Quarter Mile Math bestaat uit een groot aantal oefeningen met instelbare niveaus die een verscheidenheid aan onderwerpen dekken.

In de boren, die dragsters of riderless paarden te gebruiken, kunnen spelers racen tegen hun vorige scores of er is een netwerk-versie beschikbaar is voor gebruik in de klas.

Omdat de software zo wordt beperkt in zijn leermiddelen, stellen we voor dat je kijkt naar andere producten als uw studenten of kinderen nodig hebben leerzame advies tijdens het leren. Dit zou een geweldig product voor degenen die slechts enkele extra oefening of herhaling nodig hebben.

Gezien dit is gewoon een boor-programma beslaat een flink aantal onderwerpen, waaronder het schatten, afronden, decimalen, geld, vermenigvuldigen, delen, breuken en procenten. In totaal beslaat 214 onderwerpen en heeft 33.000 problemen.

onderwerpen

Dit programma is zeer eenvoudig te gebruiken en kan snel worden geïnstalleerd. We voelen deze software is eenvoudig genoeg voor iedereen. Op de website Barnum Software, ze adviseren dit product voor alle studenten, van alle leeftijden, met inbegrip van Titel 1, begaafd, speciale Ed, volwassenen en anderen.

Dit programma komt met een uitzonderlijke documentatie, inclusief een toernooi handboek, een snelle start-up gids, een programmagids en inter-programma hulp. Online ze vragen publiceren en telefoon en e-mail ondersteuning. Zij leveren gratis sample-cd’s en zelfs hun adres en faxnummers te posten.

De Quarter Mile Math is de beste oefening programma dat we konden vinden, is eenvoudig te gebruiken en zelfs geschikt voor volwassenen die willen om hun wiskundige vaardigheden te doen herleven. Omdat spelers kunnen racen tegen hun eigen eerdere scores, het is een geschikte keuze voor elke vaardigheid of betrouwbaarheidsniveau.

Makkelijk te gebruiken

Help / Ondersteuning

Overzicht