math software beoordeling 4 6 – Math Success

Math Success Deluxe is niet alleen voor kinderen, deze serie is goed voor iedereen die wil om hun wiskundige vaardigheden te verbeteren of bij te werken. Deze wiskundige software biedt volledige dekking van alle wiskundige onderwerpen, zoals elementaire wiskunde, inleidende meetkunde en algebra.

leermiddelen

Hoewel dit programma neemt de top eer, het is niet een spelprogramma. Het richt zich op de inhoud, educatieve quizzen, formules, definities en simulaties in plaats van games of cartoon animaties. De graphics en stijl van lesgeven is gericht op oudere kinderen en bevat software voor het leren van elementaire wiskunde, pre-algebra, algebra 1 & 2, meetkunde, trigonometrie en kansrekening en statistiek.

We keken alleen naar de materialen die onderwerpen die van toepassing zijn op de vierde tot en met zesde klassers te dekken. We hebben deze serie in de geometrie software en algebra software reviews beoordeeld.

De tweede schijf bevat tutorials, een index, formules, een rekenmachine, een interactieve zone en testen. Deze schijf is in de Math Odyssey programma en de lay-out is vergelijkbaar met andere schijven in deze serie. Hoewel dit programma scoort hoog in het onderwijs gebied, is het niet hoog scoren in het leuke omgeving. Dit programma is hoog in inhoud, maar bevat geen leuke spelletjes.

Deze software heeft betrekking op optellen, aftrekken, vermenigvuldigen, delen, breuken, decimalen, percentages, verhoudingen, metingen, pre-algebra en wat wiskunde geschiedenis. Het omvat nog veel meer onderwerpen, maar we alleen de Basic Math gedeelte beoordeeld.

Wanneer u eerst in te loggen in het programma, kiest u welk onderwerp u wilt oefenen. Vervolgens kunt u de praktijk voor zo lang als je wilt door middel van een reeks willekeurige vragen die anders zijn elke keer. De lessen zijn bedoeld om je te leren over elk onderwerp, dan bent u ondervraagd over wat je kunt behouden waren.

onderwerpen

We hadden geen problemen ondervinden bij de installatie. Navigatie door de software is een beetje lastig in het begin, maar na een paar minuten moet je het naar beneden. Deze software wordt gebruikt om op meerdere schijven, maar is nu al opgenomen op één. Een ding dat we graag vast om te zien is dat elke wiskunde sectie afzonderlijk moet worden geïnstalleerd. Dit zorgt voor zeven afzonderlijke pictogrammen op het bureaublad, gedeeld door het niveau van de wiskunde. Het zou efficiënter zijn als deze iconen werden samengevoegd tot één. Math Advantage, een product zeer vergelijkbaar met Math Success, is gunstig gelegen op slechts een icoon.

Navigatie in dit product is zeer eenvoudig. Definities voor knoppen verschijnen als de muis wordt gehouden over elke knop die u niet zeker bent over, dit werd niet opgenomen in de Math Advantage softwarepakket.

Dit product bevat inter-programma Help, een gebruikershandleiding en e-mail ondersteuning. Online ze betrekking hebben dat ze veelgestelde vragen en een doorzoekbare knowledge base, maar toen we keken, konden we geen enkele informatie met betrekking tot deze serie. We zouden graag een telefoonnummer hebben.

Math Success Deluxe is de meest uitgebreide, makkelijk te gebruiken wiskunde programma beschikbaar voor kinderen ouder dan 10 of volwassenen. Het omvat alle wiskundige onderwerpen uit de basis wiskunde calculus; Echter, op de keerzijde het bevat geen leuke games.

Makkelijk te gebruiken

Help / Ondersteuning

Overzicht