marine speakers – Fusion FR 2017

Fusion Electronics is een bedrijf dat is ontstaan ​​in Nieuw-Zeeland, waar varen is gemeenschappelijk en de elementen zijn vaak hard. Het bedrijf is een van de weinige fabrikanten op de markt die gespecialiseerd is in de mariene audio. Het is dus niet verwonderlijk dat de FR6021 is een van de meest duurzame marine speakers we beoordeeld. Het kan water, zout, mist en UV-stralen te weerstaan. Terwijl de gevoeligheid rating is gemiddeld, de continue belastbaarheid is uitstekend, waardoor het de mogelijkheid om uw favoriete muziek over de nasleep duwen. Om deze redenen heeft het verdiend de top tien beoordelingen Silver Award voor de beste marine luidspreker.

audioprestaties

De geluidskwaliteit van de FR6021 is een van de best beschikbare. De laagste frequentie respons die door de specificaties van de fabrikant is 70Hz, dat is ongeveer zo laag als een bariton saxofoon kan spelen. Ter vergelijking, een basgitaar bereikt 31Hz en laagste toets van een piano is 28 Hz. Mensen kunnen notities zo laag als 20Hz waarnemen. Heel veel instrumenten dip onder de 70Hz mark. Echter, onze tests toonden aan dat de eerste hoorbare frequentie was rond 37Hz en de eerste tonale frequentie, dat is wanneer de frequentie heeft een toon die je kunt toeschrijven aan een deuntje, waardoor het een van de beste low-ends voor een marine luidspreker.

Om de audio nauwkeurigheid te testen, namen we elke luidspreker als het kan een 20Hz tot 20kHz gespeeld sinus. We namen deze sinus 10 keer en een gemiddelde frequentie handtekening gemaakt met behulp van frequentie-analyse software. Uit deze tests, de Fusion FR6021 scoorde een 96-procent in de low-range en een 91-procent in de midrange. Het worstelde een beetje met de hoge frequenties met een 80-procent rang, hetgeen lager is dan het gemiddelde. Kortom, het is een van de meest accurate sprekers beschikbaar.

De gevoeligheid rating is gemiddeld 90 dB, hetgeen 2 dB minder efficiënt dan de beste marine luidspreker. Aangezien elke 3 dB verhoging tweemaal zoveel vermogen vereist, deze 2 dB verschil significant. Als het gebruik van 100 watt wanneer het volume wordt verhoogd tot 10, dan zou de beste marine spreker hoeft alleen maar ongeveer 66 watt tot hetzelfde volume te produceren. Gelukkig is de continue belastbaarheid is 100 Watt RMS, die behoort tot de hoogste ter beschikking. Dus terwijl het volume van de beste mariene luidspreker niet overeenkomen, heeft het nog steeds de mogelijkheid om de audio te duwen langs het spoor.

Terwijl de meeste fabrikanten niet marine speakers een prioriteit te maken onder hun portfolio van speaker producten, Fusion is gespecialiseerd in maritieme audio. Dit betekent dat de producten beschikken over uitgebreide duurzaamheid functies die de vennootschap van eigen True-Marine testen normen, die de ASTM-normen voor zout, mist en UV-bescherming overschrijden omvat. De FR6021 is ook gecertificeerd voor IP65 normen van water en stof weerstand. De polypropyleen woofer en titanium tweeter kan omgaan met het leven op het water.

Het beschikt ook over een volledig afgesloten crossover, magneet en tweeter behuizing. Dit beschermt vitale onderdelen zoals de spreekspoel, een spin en bedrading van een verslechtering van de hoge luchtvochtigheid en de blootstelling water. Het enige ontbrekende functie is duurzaamheid vergulde ingangsklemmen, een klein probleem omdat het gebruik maakt corrosieve RVS plaats.

Vermogen Handling

De Fusion FR6021’s installatie functies zijn uitgebreid. De uitsparing diameter is klein bij 5 inch en de inbouwdiepte is 2,81 inch, wat betekent dat het past in bijna elke installatie locatie op uw boot. Het wordt geleverd met roestvrij staal montage van apparatuur die een rubberen afdichting afdichting omvat. De self-installatie gids bevat een elektrisch schema en een uitsparing stencil, wat betekent dat je de luidspreker op nieuwe locaties kunnen installeren, zolang je de moed hebben om een ​​gat in de binnenmuren van uw boot te snijden.

Fusion Electronics is zo overtuigd van de True-Marine luidsprekers dat het de enige marine luidspreker fabrikant op de markt met een garantie van drie jaar. De industrie standaard is één jaar. U kunt contact opnemen met ondersteuning van klanten via de telefoon, e-mail en sociale netwerken zoals Twitter en Facebook. Er is ook een uitgebreide pagina met veelgestelde vragen en een deel met de installatie tips en gidsen. De enige steun functie ontbreekt is een forum waar gebruikers ideeën, zorgen, problemen en tips kunnen delen.

De Fusion FR6021 heeft grote audio kwaliteit voor een marine luidspreker. Het scoorde hoge cijfers in de lage en middentonen en een gemiddeld cijfer voor de hoge frequenties. De continue belastbaarheid is een van de beste beschikbare, dat is belangrijk, want de 90 dB gevoeligheid classificatie is gemiddeld. Het uitgebreide duurzaamheid betekent dat u kunt verwachten dat deze luidsprekers aan op de zwaarste mariene elementen hanteren al jaren, dat is waarom het een van de beste marine luidsprekers op de markt.

Duurzaamheid

installatie Kenmerken

Help en ondersteuning

Overzicht