maintenance management software – MicroMain 2017

MicroMain is krachtig facility management software. Deze applicatie biedt tracking en management functies voor uw vermogen, inventaris, budget, werkopdrachten en nog veel meer. Preventief management functies kunt u komende onderhoudstaken plannen en creƫren toestemming instellingen om te voorkomen dat vertrouwelijke informatie veilig.

Overzicht

Deze software stelt u in staat te beheren en bijhouden van uw vermogen. U kunt belangrijke informatie op te slaan, zoals fabrikanten, garanties, serienummers, meterstanden, inspectie informatie en nog veel meer. U kunt ook documenten zoals afbeeldingen en gebruikershandleidingen om elk actief als referentie te bevestigen.

Preventief onderhoud is een ander hoogtepunt van deze applicatie. U kunt plannen wanneer preventief onderhoud taken moeten worden voltooid. U kunt taken volgen op basis van tijd, zoals elke drie maanden, of op basis van meterstanden zoals elke 3000 mijl. U kunt onderhoudstaken toekennen aan bepaalde personen en de software slaat alle van de werkorders, zodat u een gedetailleerde audit trail te allen tijde beschikbaar.

MicroMain De interface is helder en glad. Een navigatiebalk bevindt zich aan de bovenkant van de interface met tabs voor menu’s en iconen voor de overeenkomstige elementen. Veel functies en schermen op deze toepassing zijn vergelijkbaar met Microsoft Word, waardoor de applicatie vrij gemakkelijk om overal te navigeren. Echter, sommige schermen hebben een heleboel informatie, die soms kan maken deze applicatie overweldigend lijken.

Permissie instellingen worden ook opgenomen in deze geautomatiseerde maintenance management systeem. Hiermee kunt u toegang tot bepaalde informatie van sommige werknemers te beperken. U kunt meldingen ontvangen met dit systeem ten aanzien van werkopdrachten en andere belangrijke informatie. Bovendien worden de volledige rapportage mogelijkheden opgenomen.

De Premium versie van MicroMain is niet een web-based programma, zodat je nodig hebt om ervoor te zorgen dat compatibel is met uw huidige werkplekken is. Deze applicatie is niet compatibel met Mac OS X-besturingssystemen, die een nadeel voor sommige potentiƫle gebruikers kan zijn.

U kunt een MicroMain vertegenwoordiger via e-mail, telefoon of live chat bereiken. We waren erg onder de indruk van de service die wij ontvangen van het bedrijf. Ze reageerden op onze vragen binnen enkele minuten na het verzenden van de verzoeken. Echter, ze hebben niet veel middelen op hun website. We konden geen gebruikershandleidingen of handleidingen te vinden. Het ontbreekt hen aan extra middelen, zoals artikelen, FAQ’s, blogs en video’s.

MicroMain heeft vele uitstekende eigenschappen. Deze toepassing blinkt uit in al zijn tracking en beheermogelijkheden en het duurde niet teleurgesteld laat ons. Het is niet compatibel met Mac OS X-besturingssystemen en mobiele toegang is een extra module. Echter, MicroMain heeft alle noodzakelijke functies die u nodig hebt in een onderhoud management systeem en vonden we weinig te klagen met deze toepassing.