mac typen software – Typesy 2017

Typesy, voorheen Ultimate Typen, is zeer geschikt Mac typen software voor beginners gewoon leren hoe om te typen en voor mensen die gewoon willen opfrissen van hun vaardigheden en leren om sneller met meer nauwkeurigheid te typen. Deze typen software heeft een grote verscheidenheid aan instrumenten en tutorials om de fundamenten van het typen te leren, waardoor het een waardevol hulpmiddel voor mensen van alle leeftijden.

Overzicht

Deze software heeft video tutorials om u te helpen bij elke stap van het proces. Het heeft een reeks video’s speciaal voor beginners. Bijvoorbeeld, is er een aparte video voor elke rij van het toetsenbord dat je vertelt waar je je vingers en welke vinger stakingen welke toetsen plaatsen. Er zijn ook tal van tools om tussenliggende typisten bouwen op vaardigheden die ze al begonnen te ontwikkelen.

U kunt tutorials voor houding en typen techniek, wat belangrijk is voor zowel beginners als mensen die zijn te typen voor een tijdje en kan nodig zijn om slechte gewoontes te elimineren kijken. Hoe beter je typevaardigheid, hoe sneller je kunt taken op het werk of zelfs in uw persoonlijke internet tijd te voltooien.

Deze software is zeer eenvoudig te gebruiken. Vanaf de homepage, kunt u eenvoudig navigeren naar alle functies van de software. U krijgt toegang tot toetsen en oefeningen die u helpen uw snelheid en nauwkeurigheid te bouwen en zelfs het ontwikkelen van vaardigheden dicteren. De nadruk op dictaat is een leuke toevoeging die u kunnen helpen audiobestanden in Word-documenten. Er is een pagina met een verscheidenheid aan spelletjes en activiteiten die een beroep doen op jongere typisten, maar kan ook volwassenen op zoek naar penseel op hun vaardigheden te vermaken. Typesy heeft meer dan 500 lessen uit te kiezen, die veel groter is dan de meeste van de programma’s in onze Mac te typen software reviews.

U kunt ook toegang krijgen tot grafieken en statistieken van hoe je het verbeteren van de tijd vanaf de homepage. Als u voor het eerst start met het gebruik van de software, je doelen voor jezelf te stellen, en de pagina statistieken kunt u in kaart uw vooruitgang in hen te ontmoeten. Echter, er zijn geen oefeningen specifiek gericht op het verbeteren van uw nummer of 10-key vaardigheden in dit pakket, dat veel andere programma’s bieden u uitgebreide beheersing van het toetsenbord geven.

Typesy heeft een aantal van de beste customer support opties van elke typen programma voor de Mac. U kunt contact opnemen met vertegenwoordigers van de klantendienst via e-mail, en ze zijn goed over reageren. Er is ook een handige FAQ sectie en uitgebreide selectie van video tutorials op de website. Een van de weinige customer service mogelijkheden die het aan schort is telefonische ondersteuning. Een ander voordeel van deze software is de optie het geeft je op te zetten maar liefst vijf gebruikersaccounts bij elk pakket dat u koopt, zodat u en verschillende familieleden kunnen een gescheiden boekhouding te hebben.

Typesy is een functie vol Mac typering tutor met uitgebreide video tutorials en honderden oefeningen om u te helpen een beter en sneller typiste. Deze software helpt u ook dicteren vaardigheden, maar het ontbreekt aan 10-key en het aantal vaardigheidstrainingen. Het werkt goed voor beginnende typisten en mensen op zoek naar penseel op vaardigheden die ze al hebben, en er zijn tal van spelletjes om de jongere typisten bezig te houden.