mac tekensoftware – Schets 2017

Schets tekening Mac-software helpt u professioneel kunstwerk te leiden, of u tekenen of ontwerp voor het web of andere doeleinden. Deze vector-gebaseerde tekenprogramma werkt met lagen op een doek en voorgeschreven vormen die u kunt manipuleren.

Overzicht

De interface is eenvoudig, met een doek in het midden, een werkbalk op de top, een inspecteur naar rechts en een lagen paneel aan de linkerkant. Echter, de applicatie is een beetje lastiger om te leren te gebruiken dan andere producten in onze line-up.

Het biedt een aantal bewonderenswaardige functies, maar toch. U kunt snelkoppelingen toevoegen aan functies die niet direct beschikbaar zijn, zodat u niet hoeft te graven door dropdown menu’s om ze te vinden. De software heeft een schaar tool die lijnstukken tussen de hoekpunten verwijderd, evenals een transformatie hulpmiddel om u te laten de punten van selectiekader van een object symmetrisch of asymmetrisch scheef.

De witte pijl gereedschap, in uitgebreidere Mac illustratietoepassingen individuele hoekpunten passen, gecombineerd met de standaard zwarte pijlgereedschap schets. Deze gecombineerde pijl functie stroomlijnt de workflow.

Sketch biedt een aantal interessante hulpmiddelen zoals blob, warp, duwen, trekken, ontploffen en draai, die de grenzen van uw getrokken vormen veranderen in unieke manieren. U kunt ook het penseel en verf gum instrumenten te gebruiken om de randen vormen ‘te veranderen. U kunt de vrije hand lijnen en B├ęzier curves te tekenen.

Deze Mac tekening software biedt volledige tekst-effecten, met inbegrip van de mogelijkheid om uw tekst naar bewerkbare vormen of paden om te zetten en om tekst op een pad. Het laat je paragraaf stijlen en meerdere pagina’s ontwerpen te maken, als dat nodig is. Het doek grootte in Sketch is oneindig. Deze applicatie biedt snap-to-guide functionaliteit.

Er zijn geen filters of penseelgereedschappen in Sketch. De applicatie ontbreekt ook clip art beelden, hoewel je je eigen foto’s kunt importeren. U kunt aansluiten en gebruiken een pentablet met Sketch, maar deze software is niet compatibel met de iPad.

Sketch biedt customer support via een e-mail formulier dat deel uitmaakt van het forum van een gebruiker. U moet invullen gratis registratie op de website van het bedrijf voordat je het forum kan gebruiken. Uw berichten naar het bedrijf kan openbare of particuliere binnen het forum worden gemarkeerd. Een vertegenwoordiger van het bedrijf gereageerd binnen 48 uur nadat we geregistreerd en stuurde een query. Online FAQ’s zijn ook beschikbaar voor veelgestelde vragen.

Schets is een beetje lastig om te leren te gebruiken, maar als je het eenmaal onder de knie, kan het helpen bij het maken van hoge kwaliteit artwork. Deze vector-gebaseerde tekenprogramma werkt met lagen op een doek. Het biedt een aantal professionele tools die niet zijn gevonden in andere toepassingen in onze line-up. Het ontbreekt borstels, filters, vervormen gereedschap en illustraties. Het is een solide programma om u te helpen de meeste ontwerpen, tekeningen, schema’s en kunstwerken.