mac remote desktop software – TeamViewer

Onze Top Tien Reviews Bronze Award winnaar, TeamViewer, is een beetje anders dan de andere Mac-remote desktop programma’s die we beoordeeld. Deze is te downloaden software die op een computer is geïnstalleerd die kan worden ingeschakeld om toegang te krijgen tot een andere computer of server, ongeacht het besturingssysteem van de client-computer wordt uitgevoerd. TeamViewer is het meest geschikt voor mensen die op zoek zijn naar een product dat hen kan helpen te voorzien in klantenondersteuning op afstand of interactieve verkoop presentaties of toegang tot de server te vergemakkelijken.

Kenmerken

De Mac-remote desktop software kan niet alleen worden gebruikt om toegang te krijgen tot uw eigen remote desktop, maar alle andere externe computer of server ook. Zelfs als de gastheer machine een Mac er toegang PCs, Linux systemen en iPhones afstand, en vice versa (met de juiste vergunningen). Het kan ook worden gebruikt om opstelling een VPN en kan draaien zonder internet via een TCP / IP-verbinding. Deze software is vrij geavanceerde en kan vele communicatie op afstand opties bieden. TeamViewer kan ook worden ingesteld op een permanente verbinding voor toegang op afstand tot uw server voor IT-ondersteuning. Deze software kan worden uitgevoerd zonder ingewikkelde configuratie achter firewalls en via proxy servers.

Zoals vermeld, is TeamViewer Mac remote desktop software ook ontworpen om u te voorzien van hoge kwaliteit customer support, en het zorgt voor het delen van uw verkoop presentaties, als goed. Het heeft een whiteboard met vormen, pennen, stiften en tekstballonnen, en screenshots van het whiteboard kan gemakkelijk worden opgeslagen. File transfers beide manieren kan gemakkelijk worden uitgevoerd, en HTML en Flash-presentaties kunnen worden gedeeld zonder software te downloaden. Het heeft ook meerdere beeldschermen ondersteuning en u kunt “verbergen” uw monitor tijdens presentaties als je iets op je computer te doen zonder dat de klant te zien. Met TeamViewer kunt u ook op maat gemaakte e-mails te creëren voor het versturen van uitnodigingen sessie. Natuurlijk heeft ook een chat-functie; echter, video en VoIP zijn nog niet beschikbaar met de Mac-remote desktop-versie, maar ze zijn opgenomen in de pc-versies.

Een softwarelicentie kan op één computer die kan worden gebruikt om toegang te krijgen tot een groot aantal computers, waardoor het perfect voor diegenen die moeten customer support te bieden zonder een maandelijkse vergoeding te betalen maakt worden geïnstalleerd. In vergelijking met soortgelijke producten, de levenslange licentie kosten is over wat de andere diensten die in rekening brengen per maand zou kosten voor een jaar, dus na het eerste jaar van het gebruik van deze software, TeamViewer is meer kosteneffectief.

TeamViewer Mac remote desktop software is iets moeilijker te configureren dan andere diensten, omdat het bedoeld is voor het bedrijfsleven en kan drie belangrijke functies te vervullen. Deze functies zijn: onderhoud op afstand van andere computers en servers, customer service en training, en de verkoop presentaties of productdemonstraties. Als het eenmaal is geïnstalleerd en geconfigureerd, kan het deze drie functies vrij behoren uit te voeren.

De client van de TeamViewer ervaring is echter eenvoudig en het niet een download vereist om een ​​sessie deelnemen. In principe kunt u uw klant of potentiële klant een op maat gemaakte e-mail met login informatie en een sessie-ID-nummer. Dan zijn ze gewoon naar de link en meld u aan de toegewezen sessie te sluiten. De klant module voor training of sales-sessies kunnen worden gemaakt met uw eigen logo’s en design voorkeuren. Voor degenen die moeten wereldwijde ondersteuning te bieden, de software is beschikbaar in 18 verschillende talen.

Makkelijk te gebruiken

website van deze Mac remote desktop software van de fabrikant geeft een overzicht van de verschillende security certificeringen en onderscheidingen die zij heeft ontvangen. Ook TeamViewer maakt gebruik van een AES 256-bit encryptie-code bij het overdragen van gegevens of het openen van een externe verbinding. De applicatie zal u toelaten om een ​​individuele gebruikersnaam en wachtwoord voor elke computer toegang toe te wijzen. Voor extra veiligheid, een keer per sessie wordt afgesloten en de klant opnieuw opgestart hun systeem, het wachtwoord niet meer geldig is, zodat ze kunnen er zeker van zijn dat die op de host kant van de interactie niet langer toegang tot hun systeem.

TeamViewer Mac remote desktop biedt goede klantenservice opties. Ze post integrale gebruiksaanwijzing handleidingen online in PDF-formaat. We vonden de lijst met veelgestelde vragen om vooral nuttig zijn, net als hun snelle gidsen voor eenvoudige aansluiting setup. Ze bieden een wereldwijde service, met telefonische ondersteuning voor licenties en technische kwesties in bijna 40 landen. Ze hebben ook opgevoerd hun customer service door het aanbieden van fundamentele ondersteuning aan alle niveaus van de licenties en prioritaire steun aan zakelijke vergunninghouders.

De Mac-remote desktop software kan een verscheidenheid aan functies, van high-end customer support te vervullen om op afstand toegang tot servers. De eerste aanloopkosten van TeamViewer kan duurder dan andere opties lijken, maar omdat u toegang tot een andere computer, het onderhoud van uw server en andere pc’s op afstand, en gastheer van hoge kwaliteit sales presentaties en trainingen, kunnen de kosten wel de moeite waard in de lange termijn.

veiligheid

Help en ondersteuning

Overzicht