mac presentatiesoftware – MediaShout voor Mac

Hoewel MediaShout is zeker een krachtige Mac presentatie software keuze, realiseerden we ons dat het een vrij steile leercurve voordat we in staat waren om het te gebruiken eenvoudig en efficiënt. Dit is simpelweg omdat de navigatie is anders dan alle andere applicatie die we beoordeeld. Hoewel dit is verfrissend om te zien, het is een beetje vervelend aan te passen aan het gebruik van de software.

Overzicht

Wij raden het bekijken van de gebruiker tutorials of het lezen van de 108-pagina’s tellende handleiding voordat u begint met de software te gebruiken. Wilt u meer hulp-en-support opties, kunt u kijken op de online kennisbank, FAQ of gebruiker message boards, of u kunt contact opnemen met de technische ondersteuning via een online e-mail formulier of telefoon. Als je op Twitter, kunt u MediaShout’s greep te volgen en vragen tweet aan hen.

MediaShout is een van de slechts twee Mac-presentatie software toepassingen die we beoordeeld die is geoptimaliseerd voor twee beeldschermen, maar het werkt prima met één display. Deze optimalisatie is waarschijnlijk omdat MediaShout is ontworpen voor de eredienst presentaties – dat wil zeggen, presentaties voor de kerk en de bediening diensten – met behulp van een publiek-display en een ander scherm om de controle (en zelfs bewerken) de presentatie achter de schermen.

We worstelden een beetje met bepaalde aspecten van het display, met name als het gaat om het toevoegen en bewerken van tekst. De tekst effecten zijn beperkt tot elementaire decoratie en uitlijning veranderingen, hoewel je gekleurde lijnen kunt toevoegen en slagschaduwen ook. Foto- en videobewerking is niet beschikbaar in de applicatie zelf; het selecteren van een van deze opties daadwerkelijk opent Preview en QuickTime, respectievelijk.

Overgangseffecten zijn beperkt tot een rechte snede of op te lossen; geen andere opties beschikbaar. Echter, MediaShout is de enige Mac presentatie software dat een dergelijk breed scala van automatische overgang opties in aanvulling biedt op de standaard tijd van tevoren en click-to-voorschot methoden; U kunt ook uw dia om op een bepaalde datum en tijd combinatie op de klok van de computer, of wanneer een video of audio clip eindigt.

MediaShout heeft een aantal handige organisatie gereedschappen. Kun je de opmerkingen in de presentatie die het publiek niet kan zien vertrekken. U kunt ook de groep dia’s in inklapbare secties om uw presentatie te stroomlijnen, terwijl het bewerkt. Bovendien kan elke dia meerdere pagina’s binnen te hebben. Deze functie, die we niet vinden in een andere Mac-presentatie software applicatie die we beoordeeld, draagt ​​een lange blok van tekst naar een andere pagina binnen de oorspronkelijke dia, het bijhouden van de andere dia instellingen ongewijzigd. Dit houdt je van de verplichting om meerdere dia’s te maken en opnieuw toevoegen de foto’s, video’s of effecten op elk.

De lagen in deze software worden vastgesteld; de voorgrond en achtergrond lagen kunt foto’s, video’s en tekst bevatten, terwijl het geluid is gelegen op een derde laag en slideshow commando’s zijn op een vierde plaats. De software komt niet met enige basisdialay-outs, maar je kunt maken en opslaan van uw eigen voor toekomstig gebruik.

compatibiliteit bestand is teleurstellend; slaat de software alleen in de oorspronkelijke toepassing formaat. U kunt het script, dat is een overzicht van de dia’s met thumbnails en een paar details over de tekst en commando’s af te drukken, en bewaar dit script als PDF, maar je kunt niet de dia’s zichzelf te redden als PDF-bestanden, afbeeldingen of filmbestanden. Dit maakt het delen van uw presentatie heel moeilijk.

Nog meer lastig is de manier waarop deze Mac presentatie software slaat bestanden. In plaats van het importeren van media in de presentatie, verbindt alleen om de media. Dit betekent dat als u verhuist of een mediabestand te verwijderen, dan moet je opnieuw te verwijzen naar het op de nieuwe locatie. Bovendien, als u wilt uw bestand met iemand die MediaShout heeft op een andere computer te delen, dan moet je opnieuw opslaan het project als een pakket met de mediabestanden opgenomen.

In totaal vonden we dat MediaShout heeft een paar te veel nadelen die zijn krachtige functionaliteit opwegen tegen; kan het best zijn om elders te kijken voor Mac-presentatie-software met betere eigenschappen en bestand compatibiliteit.