mac internet security software – Bitdefender Antivirus for Mac 2017

Macs vroeger veel veiliger dan PC, maar niet meer. Dat is de reden waarom er is een groeiende markt voor Mac-beveiligingssoftware. Bitdefender, een van de beste merken tegen Windows malware, heeft ook een van de beste internet security producten voor de Mac. De Top Tien beoordelingen Silver Award winnaar voor Mac internet security is Bitdefender Antivirus for Mac. Het detecteert malware opmerkelijk goed en niet vertragen de hostcomputer genoeg dat je zou merken.

effectiviteit

Zeker Mac OS X heeft een uitstekende beveiligingssystemen en Macs tegenkomen minder bedreigingen dan Windows-pc’s. Maar alles wat er nodig is een succesvolle aanval en je wordt een statistiek. In 2012, bijvoorbeeld, werden 700.000 Macs geïnfecteerd door de Flashback aanval, een Java-exploit. Sindsdien is de Mac OS-updates nu Java en wist Flashback malware. Bovendien, Apple samen met ISP’s om de Flashback command and control netwerk kwetsen. Zelfs met alle Apple doet, Apple zegt “antivirus-software kunnen extra bescherming te bieden.”

In september 2014, AV-Test – een van de meest gerespecteerde onafhankelijke testlaboratoria – gepubliceerde resultaten van de evaluatie van 18 Mac beveiligingspakketten. De tests gemeten hoe goed de producten gevonden en stopte bedreigingen. De tests ook onderzocht of zij ten onrechte geïdentificeerd veilige bestanden als kwaadaardig. Een andere test gekeken naar hoeveel ze vertraagd hun gastheer computers. Er waren twee Mac malware detectie testen. De eerste gebruikt 117 malware samples naar het normale on-demand scanning controleren. De tweede was de on-access test, die gecontroleerd om te zien of de achtergrond antivirusprogramma kon wakker worden met het feit dat 84 geïnfecteerde bestanden naar een andere werden gekopieerd van de ene map.

Van de 18 producten die zowel detectie van malware testen ondergingen, Bitdefender was een van de drie die beide tests met 100 procent succes doorstaan. Bitdefender Antivirus for Mac ook gedraaid op voorbeeldige resultaten op de AV-Comparative van juli 2014 testen van Mac-malware bescherming door het vinden van 98 procent van de 65 malware samples.

Er is zoiets als internet security for Mac die goed doet met de detectie van malware, maar ten koste van de prestaties van het systeem. Bitdefender is efficiënt tegen bedreigingen, maar zonder te vertragen prestaties van het systeem, althans niet in een merkbare mate. AV-Test gemeten prestaties door eerst te kopiëren 7.3GB van gegevens op een Mac met Apple OS X 10.9.4 zonder enige bescherming software is geïnstalleerd (een uitgangswaarde van 17,2 seconden vast te stellen). Nadat ze Bitdefender geïnstalleerd en liep dezelfde kopiëren test, Bitdefender gebonden voor de eerste plaats. Duurde 17,5 seconden, slechts drie tienden langzamer dan wanneer deze afwezig zijn. Ter vergelijking, een concurrent duurde 40 seconden en nog meer dan zeven minuten.

Bitdefender werkt op Windows malware in aanvulling op de Mac malware, zodat je minder kans op uw PC met behulp van vrienden te infecteren. Op dezelfde manier dat Bitdefender Antivirus for Mac gestopt met alle Mac-malware monster bij AV-Test, de Windows-versie stopte de 19.000 malware samples dat AV-Test onderworpen aan. Dus Bitdefender is bewezen tegen malware, zoals virussen, wormen, keyloggers en rootkits. Voor Mac security is er iets belangrijker dan antimalware: antiphishing. Phishers proberen om u te verleiden tot het delen van persoonlijke informatie, die is de eerste stap om het scheiden u van uw eigen identiteit. Om u te beschermen, Bitdefender levert een browser extensie voor Safari, Chrome en Firefox. Het is een geavanceerde malware-filter dat alle trackers ontdekt op uw machine. Zo vond het de Genieo adware op een van ons testlab Macs, dus we verwijderd met behulp van de Bitdefender Adware Removal Tool voor Mac. Adware zoals Genieo is alleen vervelend omdat het tracks je gedrag, zodat het advertenties kunnen aanpassen voor u. Hoewel het de bedoeling is niet crimineel, wil je niet het – en Bitdefender kan het verdringen voor u.

Protections

Bitdefender scant e-mail en externe schijven die u aan uw Mac, zoals de meeste van de producten in onze review. Sommige concurrenten Bitdefender hebben extra functies zoals spam control, een eigen software firewall, ouderlijk toezicht en de mogelijkheid van het plannen van geautomatiseerde scans. Helaas zijn de producten met deze extra functies komen niet overeen met Bitdefender malware detectie tarieven, het fundament van de bescherming tegen malware voor de Mac.

Slechts twee andere producten in onze review wedstrijd hulp en ondersteuning van Bitdefender. Bitdefender gastheren uitzonderlijke online bronnen en nutsbedrijven. Help is 24/7 beschikbaar via e-mail, contactformulier, telefoon of live chat.

Macs zijn niet meer veilig genoeg naakt zonder Mac security software te draaien. Bitdefender Antivirus for Mac heeft zichzelf bewezen een winnaar op onafhankelijke software testlaboratoria AV-Comparatives en AV-Test. Het is het beste product in onze vergelijking, want het is zo goed in de detectie van malware, zonder het vertragen van de computer-systeem genoeg dat je zou merken. In aanvulling op antimalware, het omvat antiphishing. Help en ondersteuning zijn zo goed dat slechts twee concurrenten in onze review inzet Bitdefender om customer support kan evenaren.

Help en ondersteuning

Overzicht