mac film dvd branden software – Xilisoft DVD Copy for Mac 2017

Noot van de redactie: de Digital Millennium Copyright Act (DMCA) verbiedt het omzeilen kopie encryptie die op commerciële schijven. De DMCA maakt geen uitzondering voor het omzeilen van deze coderingen voor persoonlijk gebruik. Top Tien Reviews onderschrijft piraterij of enige andere illegale activiteit.

Overzicht

Xilisoft DVD Copy for Mac heeft een schone, eenvoudig te gebruiken ontwerp met veel maatwerk en brandopties. Deze eigenschappen gecombineerd maken het een geschikte DVD branden software-applicatie voor gebruikers van alle niveaus. Maar van alle Mac DVD kopieerapparaten we beoordeeld, deze, samen met de ImTOO DVD Copy 2, duurde het langst om een ​​DVD te kopiëren.

Als het gaat om het branden, kunt u de volledige Disc Mode en Film-Only modus te selecteren. Volledige Disc Mode verbrandt alle content op de originele DVD, met inbegrip van het menu en functies. Als je gewoon na de film bent en de menu’s en extra materiaal dat niet nodig hebt, gebruik Movie-Only Mode. Deze optie geeft het programma om het bestand op de DVD met de langste runtime vinden en kopieer alleen dat bestand.

Wilt u een exacte kopie van een commerciële DVD te maken, gebruik dan een DVD-9, omdat ze genoeg ruimte. Xilisoft kan dvd’s branden op lege DVD-9 en DVD-5 discs. Als u een DVD-5 te gebruiken, het programma comprimeert de video aan te passen op deze kleinere schijven. Er echter rekening mee dat wanneer u de laatste optie kiest, moet u een aantal kwaliteitsverlies in de video te merken.

Als u niet beschikt over een lege dvd hebt, kunt u ervoor kiezen om het programma te rippen de film en de inhoud ervan op de harde schijf van uw Mac als een ISO image-bestand. Dan zal het dat bestand op te slaan totdat u het wilt branden op een DVD. U kunt dit bestand gebruiken als een virtuele DVD die u kunt bekijken met compatibele software – en dat is gemakkelijk te vinden op het internet.

U kunt helpen hoewel het helpmenu in-programma of de ondersteuning van e-mail adres, die is voorzien op de Xilisoft website. Als het Help-menu en online tutorials niet uw vraag te beantwoorden, dan zal de e-mailformulier zeker krijgt u de antwoorden die u nodig hebt.

Xilisoft DVD Copy for Mac is een intuïtieve manier om persoonlijke kopieën van je dvd-collectie te maken. Hiermee kunt u nieuwe schijven te branden of zelfs een DVD ISO-bestand archiveren. Deze toepassing is langzamer dan de meeste DVD kopieerapparaten in onze opstelling; Echter, als je het niet erg vindt te wachten, Xilisoft kunt uw DVD kopiëren behoeften.