mac film dvd branden software – ImTOO DVD Copy for Mac 2017

Noot van de redactie: de Digital Millennium Copyright Act (DMCA) verbiedt het omzeilen kopie encryptie die op commerciële schijven. De DMCA maakt geen uitzondering voor het omzeilen van deze coderingen voor persoonlijk gebruik. Top Tien Reviews onderschrijft piraterij of enige andere illegale activiteit.

Overzicht

Het duurt niet een raket wetenschapper om dvd’s te branden met behulp van ImTOO DVD Copy 2 for Mac. Deze handige applicatie geeft Mac-gebruikers de mogelijkheid om back-ups van hun dvd-films te maken. Het enige wat je hoeft te doen is plaatst u de schijf die u wilt kopiëren in de optische drive, selecteren wat u wilt kopiëren en klik op Start.

De kwaliteit van de gekopieerde inhoud is afhankelijk van het type beschrijfbare dvd u gebruikt. Bijna alle commerciële dvd’s zijn op de DVD-9 discs, wat betekent dat zij in het bezit 9 GB aan informatie. Echter, de meerderheid van de lege schijven alleen houden 5GB. ImTOO begrijpt dit en heeft een handige knop met het label Auto-Fit to Disc inbegrepen. Wanneer u deze optie selecteert, de toepassing comprimeert de film te passen op wat lege schijf je toevallig te hebben. Weet gewoon dat als je deze optie gebruikt, moet u een aantal kwaliteitsverlies in de gekopieerde video merken.

Wanneer deze toepassing wordt gedaan rippen van uw DVD, alles wat je hoeft te doen is een lege DVD en het brandproces begint. Zodra het klaar is het branden van uw DVD, de toepassing knalt uit de nieuw gecreëerde film. De software doet het werk voor u, waardoor het een goede applicatie voor gebruikers van alle niveaus.

ImTOO kunt u kiezen welke elementen u wilt kopiëren, en het maakt dit proces eenvoudig. Dit is vooral handig als je wilt een aantal bonus features, maar niet alle van hen te houden. Deze opties vereisen weinig technische kennis om te werken, maar als je een Mac eerder hebt gebruikt, moet u in staat om de software te gebruiken zonder problemen.

Er zijn drie opties in het hoofdmenu om uit te kiezen: Vol kopiëren, Main Movie en Aanpassen. Volledige Copy is een rechte verdubbeling van de inhoud gevonden op de originele DVD. Hoofdfilm selecteert het langste videobestand op de disc en laat je dingen als speciale functies en menu’s. Aanpassen kunt u de specifieke bestanden die u wilt kopiëren te halen.

In onze tests, het duurde ImTOO DVD Copy for Mac 90 minuten om een ​​nieuwe, niet-gecomprimeerde kopie te maken. De beste DVD branden software voltooid dezelfde taak in minder dan een uur, wat ImTOO uit de top-tier gehouden.

ImTOO DVD Copy for Mac levert op zijn meest elementaire belofte: het branden van dvd’s. Zij doet dit op een manier die moeilijk te bekritiseren omdat het zo simpel. Echter, als je een nieuwe kopie van een dvd-film nodig hebt in een haast, je bent beter af op een van de producten in onze top tier overwegen.