mac crm software – Studiometry 2017

Studiometry, door Oranged Software, is een CRM voor Mac-interface die extra instrumenten om de omzet te verhogen en te volgen voortgang van het project te helpen omvat. Studiometry staat in de cloud, maar heeft ook een mobiele app beschikbaar.

Overzicht

Deze CRM software bevat de tools die u nodig heeft om uw klantcontact gegevens veilig, georganiseerd en gemakkelijk beschikbaar voor wanneer u het nodig hebt te houden. Individuele klant accounts en portals, contact interactie tijdslijnen en het delen van bestanden allemaal standaard. Hoewel de software niet real-time sharing mogelijkheden hebben, maakt het mogelijk om klanten bellen vanuit de applicatie.

Terwijl andere Mac CRM-oplossingen bieden een onbeperkt aantal gebruikers toegang beperkt Studiometry u tot een maximum van 50. Het vraagt ​​ook om een ​​pakket te kiezen op basis van het aantal gebruikers dat u van plan om toegang tot het programma te geven, in plaats van met inbegrip van de toegang voor iedereen, van de get -Gaan. De installatie is zeer eenvoudig en vraagt ​​u aan het begin als je informatie van andere programma’s die u wilt importeren in Studiometry hebben.

Dit programma laat individuele gebruikers zetten hun uurtarief en kiezen of het een platte, standaard of variabele vergoeding, afhankelijk van elke dienst aangeboden. Studiometry CRM laat dan je facturen en e-mail ze naar uw klanten. U kunt verkoop citaten en inkoop rapporten te genereren om te delen met anderen in uw team, en je kunt gemakkelijk deze informatie te exporteren naar verschillende populaire boekhoudkundige oplossingen, met inbegrip van QuickBooks en verantwoord.

De interface en de algehele look van deze CRM-oplossing is overzichtelijk en niet overweldigend. De tabbladen op de linker toolbar zijn gemakkelijk te lezen en te navigeren door. Elke functie is duidelijk gemarkeerd tekstvelden, zodat u niet in de war over waar om belangrijke informatie op te nemen worden.

Terwijl Studiometry is een vrij eenvoudig programma om te gebruiken, het is leuk om extra steun voor het geval u het hebt. Oranged Software heeft een paar opties als u helpen met uw CRM-programma nodig; Echter, voor specifieke hulp, moet u een service-pakket aan te schaffen. U kunt blogs en message boards online zoeken naar antwoorden op een aantal van de meest voorkomende vragen gratis.

Basic, easy-to-use customer relation management functies zijn een deel van Studiometry CRM for Mac. Echter, het bevat ook een degelijke selectie van instrumenten om te helpen met de verkoop en marketing, en voor het bijhouden van de voortgang werknemer en productie. Hoewel het beperkt hoeveel gebruikers kunnen toegang krijgen tot het programma, en voorziet niet in een heleboel goede opties voor ondersteuning, is het nog steeds een waardevol instrument voor het bijhouden van belangrijke klant informatie.