luchtbevochtiger – Boneco 2017

De Boneco luchtbevochtiger 7135 geeft u uitstekende prestaties en duurzaamheid. Deze luchtbevochtiger verdient onze Top Tien beoordelingen Gold Award voor zijn lange gebruiksduur, een hoge luchtvochtigheid output, en de bacteriën en ziektekiemen vechten mogelijkheden.

prestatie

De Boneco 7135 luchtbevochtiger gebruikt hoogfrequente trillingen om het water om te zetten in een fijne nevel die verdampt in de lucht. Deze krachtige apparaat kan 3,5 liter water te zetten in de mist binnen een periode van 24 uur. Aangezien dit een ultrasoon apparaat, gebruikt hoogfrequente trillingen om waterdeeltjes breken in een fijne nevel.

Met een 1,75-liter tank, zult u niet nodig om de luchtbevochtiger die vaak vullen. De Boneco kan ruimtes tot 650 vierkante voet bevochtigen groot en is opvallend rustig, zozeer dat zelfs iemand die heel ziek zijn en die zo voldoende vocht nodig in de lucht niet hoeft te lijden door onderbroken slaap veroorzaakt door een machine lawaai. Dit is ook een goede luchtbevochtiger voor een baby die ziek is, omdat het maakt zo weinig geluid dat een kind kan slapen terwijl dit in werking en nog steeds krijgen van de voordelen van de rustgevende mist.

Zuiverheid van het water is belangrijk bij het gebruik van uw luchtbevochtiger. Dit apparaat is voorzien van een demineralisatie cartridge die minerale groei remt, ervoor te zorgen dat de luchtbevochtiger vrij van kalkaanslag opbouw, die na verloop van tijd kan de prestaties van uw luchtbevochtiger afbreuk zal zijn.

Daarnaast is deze voorzien van een “Hydro Cell”, dat helpt voorkomen dat de groei van bacteriën en schimmels in het water tank, die op zijn beurt, houdt de mist in te gaan op uw huis fris en sanitair. U moet de cartridge en de hydro cel periodiek worden vervangen, afhankelijk van het water in uw gemeenschap, en zal nog steeds nodig om de luchtbevochtiger schoon om ervoor te zorgen dat u de veiligste en meest hygiënische mist mogelijk is in de sfeer van uw huis.

Deze ultrasone luchtbevochtiger biedt koele en warme mist. Beide zijn even effectief in het bevochtigen van de lucht. Als je ziek bent of allergieën, overweeg dan het gebruik van de warme-mist setting, want zelfs deze zachte warmte een deel van de kiemen en bacteriën die vaak gedijen in vochtige omgevingen zal doden. Op deze instelling, mist laat dit ultrasoon apparaat op een veilige 104 graden Fahrenheit – een veel lagere temperatuur dan de stoom die eenheden die water te koken om de luchtvochtigheid te produceren verlaat. Echter, het verwarmde water in de bevochtiger nog steeds vormt een veiligheidsrisico voor de kinderen als het apparaat omvalt, dus is het best om het te gebruiken als een cool-mist luchtbevochtiger voor jonge kinderen.

Kenmerken

U kunt de Boneco 7135 ingesteld na 08:59 uur met behulp van de ingebouwde timer uit te schakelen. De bevochtiger heeft ook een nuttige vooraf ingestelde functie. U kunt kiezen tussen de 40 en 75 procent luchtvochtigheid en aanpassingen naar boven of beneden in stappen van 5 procent. De temperatuur scherm past zich aan wisselende omstandigheden van uw kamer en, met behulp van de verschillende mist uitgang functies, zorgt voor een constante luchtvochtigheid.

Er zijn twee modi: automatische en slapen. Het is gemakkelijk om de modus eenvoudig selecteren door het indrukken van een knop op het LCD-scherm. U kunt handmatig invoeren van de gewenste vochtigheidsgraad en de hoeveelheid tijd die je wilt bedienen, of u kunt gewoon gebruik maken van de slaapfunctie, die automatisch de luchtbevochtiger om een ​​ideale 60 procent luchtvochtigheid voor acht uur.

Als uw water heeft een hoog gehalte aan mineralen, moet u de demineralisatie cartridge te vervangen om de twee tot drie maanden, want dit is ook het mechanisme dat de deposito’s van mineraal stof voorkomt. In tegenstelling tot luchtbevochtigers die waterdamp uitstoten, ultrasone apparaten bedienen met behulp van trillingen die water verpulveren in de mist. Als u niet de demineralisatie cartridge te gebruiken, kan het water met een hoog gehalte aan mineralen een fijn wit poeder op uw meubels en gordijnen, die kan worden een gedoe om schoon te storten.

De Boneco heeft een LCD-scherm met duidelijk gemarkeerde knoppen voor het aanpassen van de instellingen. Het heeft zelfs een automatische reiniging indicator die laat u weten wanneer het tijd is om uw luchtbevochtiger schoon te maken. De indicator komt meestal op ongeveer elke twee weken, afhankelijk van hoe vaak u uw toestel gebruiken.

De Boneco 7135 beschikt over een 360-graden verstelbare uitloop waarmee je richt de stoom in de juiste richting. Omdat het een doorzichtig plastic reservoir, kunt u zien wanneer het water laag is. De tank zelf kan maximaal 1,7 liter. U kunt het uit te voeren voor 24 uur zonder bij te vullen. U kunt het werken voor een iets kortere tijd als je de mist optie warm te gebruiken.

Dit komt met een ingebouwde draaggreep aan de bovenkant van het apparaat, zodat u het gemakkelijk kan optillen en plaats het in de gootsteen voor vullingen, legen en schoonmaken. De Boneco 7135 heeft een witte basis en een heldere blauwe tank die een eigentijdse, high-tech look die is onopvallend en zal elk interieur te passen presenteert.

Ontwerp

Deze kamer luchtbevochtiger komt met een indrukwekkende drie jaar garantie, zodat u meer duurzaamheid verwachten dan krijg je met andere eenheden. Er is een gratis telefoonnummer op de website van het bedrijf, en het is eenvoudig naar een live middel. Er is een pagina met veelgestelde vragen met antwoorden op veelgestelde vragen en een product support pagina die u informatie over het apparaat geeft.

De ultrasone Boneco 7135-serie biedt een hoge luchtvochtigheid output, een grote tank voor lange looptijden en makkelijk te navigeren LCD-schermen. Met een ultra-stille motor en ingebouwde timer, zal dit toestel draaien terwijl u slaapt en schakelt automatisch uit op het moment dat u ingesteld. Vanwege zijn duurzaamheid en talrijke functies, dit is een van de beste luchtbevochtigers op de markt.

Help en ondersteuning

Overzicht