lokale bedrijvengids – Globex Web Solutions

Globex Web Solutions neemt al van uw bedrijf basisinformatie, zoals telefoonnummer, routebeschrijvingen en openingstijden en legt deze voor aan honderden of zelfs duizenden directories. Zoals bij elke goede lokale bedrijvengids service, ze zijn in staat om zelfs de eenvoudigste van informatie en het uitbreiden van het in iets dat visueel aantrekkelijk en zoekmachine-vriendelijk. Zoekmachines zijn de belangrijkste manier om uw bedrijf te vinden en als zodanig, SEO (zoekmachine optimalisatie) gereedschappen zal helpen om uw inhoud rang hoger.

Submission Features

de gegevens van uw bedrijf zal worden verzonden naar het aantal directories je een keer kiest, dus misschien wil je meerdere plannen te kopen, zodat u kunt uw gegevens opnieuw in te dienen na een paar maanden de tijd om het vers te houden. Houd in gedachten dat een link building zal blijven naarmate er meer mappen zijn beschikbaar. Als u op zoek bent naar een snelle turnaround, kunt u kiezen voor Plan A, die uw informatie indient bij 300 lokale business directory sites en duurt slechts ongeveer een week voor u om te zien van de resultaten te starten. Echter, als je wat tijd en wilt dat uw informatie gestuurd naar 3.000, plaatsen Plan E gaat naar de betere keuze.

Globex Web Solutions heeft de mogelijkheid om de gegevens van uw bedrijf in te dienen om meer mappen dan de meeste. Het probleem is dat je geen idee welke mappen aanbieden van informatie van uw bedrijf. Toegegeven, door te zoeken naam van uw bedrijf zult u in staat om het te vinden op zoekmachines, en hoewel dit enigszins kan nuttig zijn, op het einde niet hebben van een lijst van de lokale business directory sites is een grote zorg.

Sinds Globex Web Solutions richt zich veel energie op zoekmachines, is het geen wonder dat ze bieden veel SEO tools om uw bedrijf te laten zien op sites als Google, Yahoo, Bing en MSN. Anders dan SEO tools, maar we waren niet in staat om veel in de weg van de rapporten om u te helpen te zien hoe al deze lokale business directory inzendingen zijn het helpen van uw bedrijf te vinden.

De hulp en ondersteuning beschikbaar van deze dienst bestaat uit slechts de basisinformatie vinden op hun site. Er is een knop voor live chat, maar het is altijd offline, die ons doet geloven het niet helemaal. We hebben nooit een e-mail antwoord, dat is hun enige andere vorm van contact ontvangen. Kortom, we waren nogal teleurgesteld in het gebrek aan respons van dit bedrijf; hun gebrek aan klantenservice is een groot probleem voor een online service met het primaire doel van het helpen van andere bedrijven.

Deze lokale business directory service heeft de uitstraling van een zeer professioneel bedrijf. Als je wilt dat een eenmalige indiening dienst, is dit een goede keuze. Het probleem is dat het bedrijf niet reageert op e-mails of zorgen voor veel in de weg van de rapportage mogelijkheden. Als er iets meer steun van Globex Web Solutions, kunnen zij veel hogere rang.

directories

Rapporten / Tools

Help / Ondersteuning

Overzicht