logo design software – het bedrijfslogo

Het logo bedrijf heeft drie logo design pakketten. Echter, het logo design specificaties van elk pakket zijn hetzelfde – vijf concept van logo’s, vijf grafische ontwerpers en onbeperkt herzieningen. Het verschil tussen de pakketten is briefpapier ontwerp. Als alles wat je wilt is een aangepast logo voor uw organisatie, de beginnende pakket is $ 149. Dit is minder dan u betaalt voor hetzelfde aantal of concept logos van vergelijkbare pakketten aangeboden door andere logo design bedrijven.

Overzicht

Echter, terwijl andere logo design bedrijven bieden meer logo concepten bij elk pakket als u een upgrade uitvoert, de meest logo concepten aangeboden met het bedrijfslogo is vijf. Dit betekent dat u niet zo veel concepten om uit te kiezen, zelfs als u een upgrade, waardoor de kans dat je een logo dat je wilt van de eerste vijf concepten vindt vermindert. Het kiezen van een logo van de begrippen is als winkelen voor een outfit te dragen bij de Oscars – zou je liever kiezen uit een brede selectie of een beperkte selectie?

Je krijgt ook vijf grafische ontwerpers en een toegewijde project manager. Dit is ongebruikelijk voor online logo ontwerpen. Deze een-op-een verhouding van grafische ontwerpers om begrip logo geeft u de beste kans om de beste logo voor uw organisatie als gevolg van de vele manieren om uw creatieve briefing te interpreteren – de lijst met vragen over uw organisatie dat u op voorhand te beantwoorden, hetzij door een vragenlijst of een telefoongesprek met een project manager. Bovendien, als je niet van een van het concept logo’s, kunt u een verzoek opnieuw tekenen sessies.

Het tweede pakket bevat drie briefpapier lay-out concepten voor visitekaartjes, briefpapier en enveloppen voor $ 199. Het derde pakket omvat dezelfde logo design en briefpapier specs, maar omvat 500 gedrukte visitekaartjes met een glanzende of matte afwerking voor $ 289.

Van de portefeuilles we beoordeeld, het bedrijfslogo heeft de grootste met meer dan 2000 logo’s onderverdeeld in 73 thema’s. Deze thema’s beginnen met 3D-logo’s en eindigen met wellness logo’s. Er zijn tandarts logo’s en logo’s voor veteranen organisaties, gamer logo’s en logo’s voor bedrijven. Met al de verschillende thema’s en logo’s, zul je geen moeite hebben het vinden van logo’s voor organisaties vergelijkbaar met de jouwe. Het onderzoeken van deze logo’s nauw is belangrijk, omdat dit de kwaliteit van het ontwerp dat u zult moeten betalen voor vertegenwoordigt.

Het bedrijfslogo bevat geen website design zoals vele logo design bedrijven, maar ook andere aanvullende diensten zal helpen bij het uitbreiden van uw naamsbekendheid en merkidentiteit. In aanvulling op briefpapier ontwerp dat visitekaartjes, briefpapier en enveloppen bevat, kunt u ansichtkaarten, brochures, flyers, brochures, folders, deur hangers en presentatiemappen hebben ontworpen voor uw organisatie – al het optimaliseren van het gebruik van uw aangepaste logo.

Een grote fout met de hulp en ondersteuning is het ontbreken van een telefoonnummer of online chat service. Uw primaire wijze van contact via e-mail, wat kan leiden tot problemen met de communicatie. U kunt ook communiceren via Skype als je wilt naar een face-to-face relatie met uw project manager en grafisch ontwerpers te ontwikkelen.

Het logo Company biedt slechts vijf concept van logo’s met elk logo design-pakket. Echter, vijf grafisch ontwerpers deze concept van logo’s, die de hoogste waarschijnlijkheid afwisseling van waaruit u uw ontwerp te kiezen biedt. De onbeperkte revisies en beschikbaar opnieuw tekenen sessies betekent dat u kunt gaan met het proces totdat u tevreden bent met uw logo bent.