logo design software – Fuelmybrand

Fuelmybrand is een logo-ontwerp dienst die er prat op het creëren van professionele aangepaste logo’s en het cultiveren van merkidentiteit door middel van een breed scala aan ontwerpen. Dat begint al met het logo.

Overzicht

Er zijn vijf logo design pakketten. Het eerste pakket is voor logo reparatie. Voor $ 99, zal uw huidige logo drie herontwerpen en twee revisies ondergaan. Dit is een groot pakket als u al een logo, maar je voelt alsof het moet worden bijgewerkt of verbeterd. Als u een nieuwe op maat logo wilt, de starter pakket, genaamd “Octane,” geleverd met zes concept van logo’s en een onbeperkt aantal herzieningen voor $ 199. Dit pakket is vergelijkbaar met andere starter pakketten tegen dezelfde prijs.

Echter, zoals de pakketten blijven om te upgraden, het aantal begrip logo’s krijg je niet toeneemt in hetzelfde tempo in vergelijking met soortgelijke arrangementen met andere online logo design bedrijven. De Propaan pakket is $ 299 en bevat geen extra concept van logo’s. Het bevat briefpapier ontwerp en een nieuwe trekking sessie. De Performance-pakket is $ 399 en bevat slechts zeven concept van logo’s in aanvulling op briefpapier. Dit werkt gewoon niet te vergelijken met het beschikbaar met de beste logo design bedrijven pakketten. De meeste concepten die u kunt kopen is 10 voor $ 445, exclusief briefpapier ontwerp.

Fuelmybrand portefeuille heeft 428 logo’s. Deze portefeuille wordt hetzij direct met tal van voorbeelden te onderzoeken met een kritisch oog. Het is onderverdeeld in 40 thema’s, waarmee u logo’s voor bedrijven vergelijkbaar met uw organisatie te vinden. Veel aandacht voor logos de ontwerpers hebben gemaakt zult u een aantal ideeën van wat te verwachten als een laatste logo geven.

Een van de grote aspecten van Fuelmybrand is het gratis consult met een design expert. Hiermee kunt u al uw ontwerp vragen beantwoord en zorgen onderdrukt voordat u aankoopbeslissingen, wat belangrijk is omdat geen van de pakketten komen met een restitutie beleid. Met het beperkte aantal concept van logo’s toegelaten, had je beter ten volle te profiteren van de onbegrensde herzieningen.

Omdat Fuelmybrand richt zich op het cultiveren van merkidentiteit, zijn er vele extra diensten beschikbaar die andere logo-ontwerp diensten niet aanbieden in aanvulling op briefpapier en website-ontwerp. Dit omvat een Flash-logo-ontwerp, dat is een geanimeerde logo dat u kunt gebruiken met uw website. Een 3D-logo design service maakt van uw 2D logo in een drie dimensionale vormgeving. Een brochure dienst ontwerpt catalogi en brochures voor uw producten. Er is ook menukaart ontwerp, de opmerking kaart ontwerp, verpakking ontwerp, product label design, nieuwsbrief ontwerp en nog veel meer.

Fuelmybrand heeft de vele extra diensten die beschikbaar zijn voor het kweken van de merkidentiteit van uw organisatie en naamsbekendheid. U kunt een gratis consult met een design expert te krijgen voordat u een aankoop beslissingen te nemen. Dit kan u helpen beslissen welke logo design pakket is het beste voor uw organisatie en geven u ideeën over hoe Fuelmybrand kan u helpen zet je logo te gebruiken. Echter, het aantal begrip logos aangeboden in de verpakkingen niet overeenkomen met de prijzen in vergelijking met andere logo design bedrijven.