listbroker services – 1000Lists 2017

1000Lists is een mailinglijst makelaar die kunnen helpen bij het vinden van de perfecte lijst voor uw mailing campagne. Dit bedrijf is our Top Tien Bronze Award winnaar, omdat het toegang tot duizenden mailinglijsten heeft, en professionals zijn beschikbaar om te helpen vind je een lijst die uw klanten richt en met succes de markt van uw bedrijf. Bij het gebruik van deze service, werk je met professionals die u kunnen helpen lijsten die voldoen aan de behoeften van uw bedrijf en van de meeste succes zal zijn voor jou te vinden.

Lijst Types & Filters

Als een lijst makelaar, 1000Lists heeft toegang tot een groot aantal databases, zowel in-house en van derden, die meer dan 60.000 lijsten biedt. Deze lijst makelaar dienst kan u helpen bij een verscheidenheid van soorten lijst, met inbegrip respons en samengesteld mailinglijsten te vinden. Internationale lijsten zijn ook beschikbaar via deze service. Veel soortgelijke bedrijven zullen geen mailinglijsten buiten de Verenigde Staten.

U kunt gemakkelijk richten op klanten met de perfecte mailinglijst. Dit bedrijf stelt u in staat om klanten te wijzen op basis van een groot aantal categorieën, zoals huiseigenaar demografie aan de koper de geschiedenis van de consument ‘. Deze lijsten kunnen ook worden gericht naar ‘hobby van een consument of tijdschriftabonnementen. Omdat dit bedrijf toegang tot duizenden mailinglijsten heeft, dan kunt u nog veel meer specifiek te zijn in uw zoektocht naar de perfecte lijst te richten op de consument van uw bedrijf uitvalsbasis.

Zakelijke mailinglijsten zijn een andere optie beschikbaar van deze service. U kunt een beperking van bedrijven met behulp van een aantal criteria, onder meer door de bedrijfsgrootte, de omzet en de industrie.

Elk type mailing list heeft zijn eigen onderhoudsschema en deze mail broker dienst adviseert alleen lijsten die regelmatig worden bijgewerkt en gecontroleerd.

Of u nu een startende onderneming of een meer gevestigde bedrijf, zal deze dienst samen met u, ongeacht uw bedrijfsgrootte. Daarnaast heeft 1000Lists in bedrijf sinds 1981, dus haar vertegenwoordigers zijn bekend met vele mailinglijsten en weet welke lijsten te vermijden.

Extra functies

Dit bedrijf biedt ook extra diensten indien gewenst. 1000Lists kunnen ontwerpen en e-mail ansichtkaarten voor uw bedrijf. Het biedt ook opt-in en double opt-in e-maillijsten. Met deze lijsten, heeft de consument overeengekomen om e-mails te ontvangen van een bedrijf, website of organisatie. Deze lijsten bieden vaak meer hits, als consumenten zijn minder geneigd om uw marketing zien als spam.

Onze interacties met deze mailinglijst broker waren enkele van de beste in vergelijking met soortgelijke bedrijven op onze line-up. 1000Lists biedt e-mail en telefoon opties voor het bereiken van de vertegenwoordigers. We kregen antwoorden op al onze e-mail vragen binnen enkele uren, en als onze berichten werden overgebracht naar een andere vertegenwoordiger, kregen we kennisgeving en de nieuwe vertegenwoordiger reageerde snel. Alle vertegenwoordigers we met gecommuniceerd was vriendelijk en ze beantwoordde al onze vragen over deze dienst en de processen. Helaas heeft dit bedrijf geen live chat ondersteuning als een extra manier om een ​​vertegenwoordiger van de klant te bereiken.

Een ander nadeel van deze dienst is het gebrek aan online middelen en instrumenten. We konden niet FAQ’s, artikelen, video’s, datasheets of enige extra middelen die ons zou helpen antwoorden op onze vele vragen op onze eigen te vinden.

1000Lists is gemakkelijk een van de beste mailing list broker services beschikbaar. Dit bedrijf heeft toegang tot duizenden lijsten en professionals werken rechtstreeks samen met u de perfecte lijst voor uw bedrijf te vinden. Dit bedrijf biedt een verscheidenheid van soorten mailing list, met inbegrip van internationale lijsten en e-maillijsten. Het biedt ook full-service direct mailing mogelijkheden, waaronder het ontwerpen en mailing ansichtkaarten. Bovendien 1000Lists ‘customer service is uitzonderlijk, en de vertegenwoordigers we kwamen waren uitstekend. 1000Lists is een lijst makelaar dienst die u helpen uw bedrijf de markt en komen met potentiële klanten.

Help en ondersteuning

Overzicht