letter vouwmachines – Duplo 2017

Als u op zoek bent naar een middelgrote tot grote volumes brief vouwmachine, de Duplo DF-755 is een goede optie. Het beschikt over een duurzame, volledig metalen body, biedt meerdere vouwopties, en kan een verscheidenheid van grootte en document gewichten hanteren. Deze brief vouwmachine kunnen pakken vouwen in een tijd, en het eindproduct is een fris en netjes verzameld stapel van gevouwen papier.

De Duplo DF-755 kunt u vouwen papier uit 5 x 7 inch tot 11 x 17 inch. Deze machine kan ook omgaan met een verscheidenheid aan papier met een gewicht, variërend 13-80 lbs. Het papier wrijving gevoed, die de neiging heeft de mogelijkheid om zeer glanzend papier vouwen beperken. De grootte en het gewicht van het papier het kan verwerken maakt dit een goede vouwmachine voor toepassingen zoals brieven, brochures, facturen en zwaardere toepassingen zoals menu’s, nieuwsbrieven en brochures.

U kunt de hopper laden met maximaal 500 vellen per keer, of een volledig pak. De DF-755 kan vouwen tot 7.200 vellen per uur, of 120 vellen per minuut. Een viercijferige teller houdt het aantal plooien. Dit Duplo is een goede pasvorm voor drukkerijen, scholen, kerken en bedrijven die papier stuur een constante hoeveelheid correspondentie.

Met de DF-755, kunt u een-, twee-, onregelmatige accordeon, brief, accordeon, poort, en speciale haakse vouwt met twee passes te voeren. Daarnaast kunt u aangepaste plooien met de vouwplaat en fine-tunen elke vouw met behulp van de kleine, instelbare knoppen aan de zijkant van de plaat. Het opzetten van de plooien is eenvoudig met een kleurcode chart en dan eenvoudige plaat aanpassingen, wordt alles geautomatiseerd.

De DF-755 is voorzien van alle metalen constructie en is ontworpen voor regelmatig gebruik en een hoog volume. Hiermee kunt u slim te voeden en te accepteren papier aan dezelfde kant. Het heeft een drukknop bediening en hoorbare en zichtbare waarschuwingen geven als er een papier of een ander probleem met de machine. De afrit transportband houdt het papier netjes gestapelde en in orde als je aan het doen bent opeenvolgende brief vouwen.

Als je een high-volume automatische vouwmachine dat een groot aantal verschillende papierformaten en diktes aankan nodig, de Duplo DF-755 is een goede pasvorm. De besturing is intuïtief, de vouwplaat aanpassingen zijn eenvoudig, en iedereen in uw kantoor kan plooien maken met zeer weinig training.