leren om software te lezen – Samson’s Classroom

Samson’s Classroom is een online leren applicatie die meer is gericht op het helpen leerlingen vanaf de kleuterschool tot en met vijfde leerjaar beter worden lezers, in plaats van hen te leren om te lezen te lezen. Dit is een geweldige bron aan te vullen school of homeschool instructie. Dit betekent echter niet de instructie in phonics, in plaats daarvan de nadruk op een sight-based learning stijl dat werkt niet voor alle kinderen.

Overzicht

Deze applicatie is eigenlijk een combinatie van drie producten om kinderen te helpen leren lezen en, samen met dat, om woorden te herkennen en te spellen correct. Deze drie producten zijn lezen met Samson, Sight Woorden met Samson en Spelling met Samson. Samson is een geanimeerde hond die zich bezighoudt met allerlei avonturen en dient als een handige gids die aanwijzingen en lof biedt.

U krijgt nuttige video tutorials die dit leesprogramma en verslagen over hoe uw kind doet, met inbegrip van notaties van specifieke gebieden die een beetje meer werk zou kunnen gebruiken verklaren. Er zijn gevarieerd leesactiviteiten, het lezen van spellen en beloningen ingebouwd in deze programma segmenten die een aantal leuke en pit gestoken in het onderwijsproces en houd uw kind geïnteresseerd.

In de Sight Words with Samson segment, je kind begint met het leren van de Engels taal van 224 meest gebruikte woorden. Als uw kind door middel van verschillende leesactiviteiten beweegt, hij hoort en ziet elk woord meerdere malen. Dit leren om programma te lezen is ontworpen om te helpen uw kind te identificeren woorden te spellen hen en verplaatsen naar het punt van de voltooiing van zinnen door het invullen van een bepaald woord. Als ouder kunt u flashcards en werkbladen af ​​te drukken voor extra controle, evenals trots belonen uw kind met gedrukte certificaten op het scherm te zetten. Dit is leuk motivatie voor uw kind om trots te zijn op zijn werk over de aanvraag.

Met de lezing met Samson segment, kunt u of uw kind een moeilijkheidsgraad kiezen. Uw kind kan dan las een passage van de tekst en moet op een van de vier mogelijke antwoorden op vragen klik. Als zij kiest voor de juiste is, krijgt ze een groen vinkje en kan gaan naar de volgende passage. Als ze een fout maakt, krijgt ze een rode X, en het gedeelte van de passage die evaluatie onmiddellijk moet verandert van zwarte tekst naar rood, zodat ze weer kunnen lezen.

Correcte antwoorden te helpen uw kind te winnen kansen te laten Samson dingen zoals zwaait met een hamer op een onscreen carnaval spel te doen. Hoe beter je kind doet, hoe meer tijd hij of zij kan doorbrengen op het carnaval. Dit is weer een leuke stimulans voor kinderen om te streven naar het goed doen in de lessen.

Spelling met Samson houdt meer dan 7.000 woorden. Uw kind werkt in de Study Zone, vullen letters in om woorden correct te spellen, en dan wordt beloond met een lezing spel, de Karate Chop Challenge. Dat wordt gevolgd door de Spelling Scramble en dan de meest uitdagende, de Crunch Time Quiz, waarin uw kind hoort een woord en moet het te spellen.

Een uniek aspect van dit leren programma te lezen is dat het omvat niet phonics, in plaats daarvan de nadruk op zicht woorden. Het potentieel probleem met dit is dat het brengt een grotere nadruk op het memoriseren, weliswaar in het kader van een alomvattende aanpak van het leren, dan leren hoe woorden worden gepolst.

In tegenstelling tot veel leren om applicaties te lezen op de markt, is Simsons Classroom niet phonics benadrukken, maar maakt gebruik van zijn eigen educatieve methode in plaats. De aanblik woorden, spelling en begrijpend lezen te benaderen zonder twijfel het werk wonderwel voor veel kinderen. In dit geval, het is een kwestie van het kennen van het leren van uw kind stijl, want Samson’s Classroom is niet de beste keuze om te leren hoe om te peilen woorden.