leren lezen software – TNT Reading 2017

TNT Lezen is een phonics-based leren applicatie voor kinderen lezen dat begint bij het begin met de basisprincipes van het alfabet. Het gaat dan over in een logische progressie aan het onderwijzen van woorden en zinnen. Het geeft instructie voor kinderen in de kleuterschool tot de derde klas, leert hen hoe ze medeklinkers te identificeren, hen te informeren over de rijmende woorden en hen te laten associëren woorden met foto’s. Aangezien de mogelijkheden van uw kind te verbeteren, de oefeningen steeds moeilijker, maar ze zijn altijd leuk. Deze applicatie zit vol met geanimeerde wezens, kleurrijke leesactiviteiten, en een aantal visuele en verbale aanmoediging voor succesvolle werk. TNT Lezen is onze duidelijke keuze voor de Top Tien beoordelingen over Silver Award voor leren om software te lezen.

Leermiddelen

Met de TNT Reading oefeningen, kunt u het leesniveau van kleuterschool tot de derde klas en daarbuiten aan te passen. Dit is een handige functie, want, in plaats van afzonderlijke aanvragen voor elk leesniveau, hebt u toegang tot al deze niveaus als je ze nodig hebt. Dit maakt het goedkoper en handiger dan de producten die afzonderlijke aankoop vereist.

Uw kind kan een evaluatie test te doen wanneer je voor het eerst opgezet dit leren applicatie lezen. Deze eerste test kunt u bepalen welke leesniveau uw kind moet gebruiken als uitgangspunt. Op die manier kan je kind meteen focussen op wat hij of zij nodig heeft, en het biedt ook een sfeer waar uw kind voldoende voelt zich uitgedaagd.

De TNT Reading oefeningen zijn eenvoudig te begrijpen. De verteller duidelijk doen zaken als vraagt ​​de student op de ballonnen met de letter B, enzovoort. Aangezien de oefeningen veranderen, veranderen de instructies. Ze zijn kort en duidelijk genoeg dat jongeren kunnen begrijpen en te volgen hen.

Het leren lezen oefeningen omvatten zaken als kinderen aan te moedigen om bepaalde letters te vinden voordat ze van de linkerkant van het scherm over naar de rechterkant, waar ze verdwijnen. TNT Reading draait soms ook letters, die de moeilijkheidsgraad voor kinderen kunnen toenemen als ze vooruitgang.

Binnen de test menu te lezen, kan je kind oefenen identificeren letters en hun geluiden, lange en korte klinkers, medeklinkers, begin blends, lange klinker rijmpjes en klinker digraphs. Een digraph is twee letters die samen een geluid te maken, zoals “ch.”

Extra functies

Er is een apart menu voor de TNT Reading testen. Kinderen kunnen lezen en het geheugen testen en de toegang lezen en geheugen vaardigheden programma’s. Eén van de tests bevat een aantal woorden die rijmen en een die niet dat uw kind moet identificeren.

Nadat de kinderen met succes een oefening te voltooien, kunnen ze een twee-minuten spel te spelen als een beloning. Hoewel de games zorgen voor een aangenaam intermezzo, ze niet concentreren op het lezen. In deze lezing games, kun je kind branden te bestrijden, help een muis reis door een doolhof, samen een puzzel en nog veel meer.

Sommige van de spellen in deze leren lezen toepassing zijn een beetje moeilijker te begrijpen dan anderen. Uw kind kan extra richting van je nodig om te begrijpen hoe de games te spelen. Echter, de games bieden nog steeds een leuke vakantie waar uw kind kan concurreren tegen de computer, maar het zou nuttig zijn als ze in de principes van de lessen gewerkt.

Deze applicatie biedt certificaten u kunt afdrukken voor uw kind als een beloning voor het bereiken van bepaalde mijlpalen. Uw kind krijgt ook een aantal vrolijke online motivatie voor het goed doen, met inbegrip van gouden sterren en verbale lof wanneer hij of zij zulke dingen doet als het klikken op het juiste woord in een oefening.

U krijgt toegang tot online lijsten van oefeningen uw kind klaar is om te zien hoe dingen langs komen. Je kunt alles lezen oefeningen zien of het verkleinen van de zoekopdracht tot het lezen van activiteiten die uw kind doorgegeven of degene waar hij of zij deed slecht zien en moet zich concentreren op een bepaald concept van een beetje meer om het te beheersen.

Deze rapporten zijn zeer gedetailleerd, met bar grafieken en tabellen die exact lokaliseren waar uw kind niet goed zou kunnen doen, zodat u de nodige informatie over welke gebieden te concentreren op om uw kind te verbeteren. U kunt ook de rapporten af ​​te drukken.

Parent Resources

U kunt bellen of mailen met de fabrikant, BrainTrain, technische ondersteuning of algemene vragen. De tech support telefonische openingstijden zijn 09:00-17:00 Eastern Standard Time, van maandag tot en met vrijdag. Meer informatie vindt u in de online FAQ sectie.

TNT Reading heeft een uitgebreide online handleiding die bestaat uit meer dan 300 doorzoekbare PDF-pagina’s. Het werd echter kort niet aan haar website. U kunt veel leren over hoe dit lezen programma werkt en wat u kunt doen om te helpen uw kind te leren lezen of te verbeteren leesvaardigheid door te kijken naar een van de vele online video tutorials op haar website.

Help en ondersteuning

TNT Lezen is een van de beste toepassingen voor het leren om te lezen dat we getest. Het helpt u vinden welke leesniveau uw kind het meest comfortabel met en versterking van zijn of haar vaardigheden vanaf daar. Door middel van lessen, activiteiten en testen, kan uw kind het alfabet, brief geluiden en meer te leren. De fabrikant biedt meerdere hulp en ondersteuning opties, met de online video tutorials zijn bijzonder behulpzaam. Door fonetiek en TNT Reading, zal uw kind in staat zijn om brieven te identificeren, peilen woorden en te lezen.

Overzicht