Leer Chinees – Livemocha Chinese – Top Tens

Livemocha beweert de grootste online taalonderwijs website in de wereld, dat is heel goed mogelijk, omdat je talen te leren voor vrij zijn. Er is een groot deel van de informatie op de site, evenals de beschrijving van wat je krijgt voor gratis versus wat je krijgt voor het betaald abonnement. Ze geven je de mogelijkheid tot interactie met native Chinese speakers, zodat u de juiste verbuiging en uitspraak van woorden te bereiken. Er is een groot deel van de waarde van deze site te worden gehouden als u op zoek bent naar Chinese online te leren.

Kenmerken

Zelfs met de gratis account op Livemocha, kunt u afzonderlijke lessen en beginner tot intermediaire cursussen gebruiken. Dit maakt het gemakkelijk om Chinees te leren in je vrije tijd. De meeste volwassenen leiden hectische, drukke leven en moeten hun talen te leren passen in hun vrije tijd. Deze website maakt het gemakkelijk om dat te doen. Met de upgrade, kan de een-op-een begeleiding helpen om de taal te leren sneller en vloeiender. Er zijn een paar extra leermiddelen beschikbaar met de upgrade ook.

Met de gratis account, kunnen individuen video lessen en iPod of iPhone audio helpers, die de hoeveelheid tijd die het duurt om de taal te leren kan verminderen ontvangen. Met de upgrade, zal audio-cd’s voor u beschikbaar worden gesteld, zodat u uw leren kunt nemen op de weg. Online quizzen en tests maken het gemakkelijk om de gebieden die je moeite hebt of uitblinken in, het versnellen van het leren tijd te ontdekken.

Het unieke aan Livemocha is dat ze de Chinese en andere taallessen gratis. Dit betekent niet alleen een demo van de manier waarop hun lessen te werken. Je kunt eigenlijk inloggen en een andere taal leren gratis. Echter, om een ​​aantal van de tools en functies die het gemakkelijker en sneller om Chinees te leren zal openen, een upgrade nodig is. Bijvoorbeeld, om te profiteren van de een-op-een begeleiding te nemen, zou je nodig hebt om de contributie bij Livemocha te betalen. Al met al, het is een zeer goede deal en maakt dit bedrijf zeer concurrerend. Er zijn weinig of geen andere talen leren websites die er zijn die vrij zijn dat dit veel te bieden.

Livemocha biedt een reeks van manieren om hulp en ondersteuning krijgen via hun website, met inbegrip van de gebruiker forums, multi-student klassen en student-to-student interactie. Hiermee kunt u een gevoel van kameraadschap krijgen als je Chinees te leren. In aanvulling op dat er e-mail ondersteuning voor als u vragen of problemen die moeten worden aangepakt. Hoewel er geen telefoonnummers of veelgestelde vragen beschikbaar op de site, de hulp en ondersteuning is nog steeds vrij concurrerend.

Voor een gratis dienst, Livemocha overtreft verwachtingen. Met de mogelijkheid om de technieken leren door middel van een upgrade te verbeteren, deze site vindt u alles wat nodig is voor individuen om vloeiend Chinees te leren in een leuke omgeving. Vanwege de mogelijkheid om te leren met een instructeur en interactie met andere studenten, de lessen zijn makkelijker op te halen en je krijgt meer vloeiend dan wanneer je alleen leren te leren.

Leermiddelen

pricing Options

Help en ondersteuning

Overzicht