Learn Japanese software – Unforgettable Talen Japanese

Als u op zoek bent naar een manier om je geheugen van de Japanse woordenschat te verbeteren, Unforgettable Talen Japanner Linkword methode biedt een unieke manier om je te helpen.

Overzicht

De Linkword methode richt zich op het koppelen van de klank van een woord woordenschat in het Japans met een Engels zin of woord om u te helpen herinneren. Bijvoorbeeld, als u probeert om het Japanse woord voor vis, “Sakana,” onthouden Unforgettable Talen stelt u zich voorstellen zetten een “zak op een vis.” Dit woord vereniging werkt voor sommige mensen, maar het kan ook verwarrend als je woordenschat lijst groeit.

Dit leren Japanse software helpt u op te bouwen zinnen woord voor woord, en het probeert ook kleine grammatica les te geven, volgde met fill-in-the-blank quizzen om uw kennis te testen. Helaas, het ontbreken van een full-featured Japanse lessen belemmert Onvergetelijke Languages ​​’het vermogen om je te leren hoe je de Japanse effectief te spreken.

Dit programma is bij lange na niet zo geavanceerd als ons hoger gerangschikte producten en geen activiteiten of lerend spelen om je aandacht te houden. Het scherm zorgt voor een effen zwarte achtergrond met gele schrijven. Anders dan bij de meeste programma’s, zijn er geen illustraties om u te helpen behouden woorden door inbranden, omdat de Linkword systeem is gebaseerd op een mentaal beeld van het woord vereniging te creëren.

Onvergetelijke Talen Japanse maakt je niet leren over de Japanse cultuur of hoe om te lezen of schrijven Japanse tekens. Er is geen manier om bij te houden of te herzien welke woorden je hebt geleerd, behalve om weer te gaan over de lessen. Veel soortgelijke programma’s hebben woorden die opdagen repetitiously tijdens een oefening om u op uw tenen te houden, maar dit programma heeft een eenvoudige line-up van woorden die altijd in dezelfde volgorde en verandert nooit. Je hebt de mogelijkheid om te klikken op een pictogram en hoort het woord uitgesproken, maar er is geen opname mogelijkheid om u te laten uw accent en uitspraak te vergelijken.

Het beste ding over dit programma is dat het eenvoudig te gebruiken; alles wat je moet weten om te beginnen met het leren is hoe om te klikken op de knop Volgende.

Onvergetelijke Talen is geen volledige Japanse curriculum, maar als je merkt dat woord vereniging regelingen handig voor het onthouden van woordenschat, werkt onvergetelijke talen als Japans leren supplement.