Learn Japanese software – Rocket Talen Japanese

Hoewel veel programma’s leren hoe je Japans spreken, Rocket Japanse Premium gaat een stap verder met hun lessen te helpen verhogen luistervaardigheid en lees- en schrijfvaardigheid. Dit leren Japanse software maakt gebruik van verschillende werkvormen om je te helpen te leren in de beste manieren mogelijk.

Overzicht

Het programma is verdeeld in vier secties met interactieve audio lessen, taal en cultuur vormen de centrale kern. De andere twee secties richten op het schrijven van de drie Japanse alfabetten, hiragana, katakana en kanji, evenals leuke games om je kennis te testen.

De audio-cursus is opgedeeld in 32 lessen die zich richten op conversatie Japanse u kunt gebruiken in real-life situaties. Naarmate je verder komt deze lessen, inheemse Japanse speakers begeleiden u als u begint met de fundamenten van de grammatica en woordenschat basics gemeenschappelijke zinnen en zinsbouw.

Rocket Japanse Premium maakt gebruik van Rocket Record, een voice-recording en playback systeem in hun software om u te helpen uw Japanse uitspraak te oefenen. Wanneer u Rocket Record gebruikt, hoor je een native speaker uitspreken van woorden en zinnen, dan is de microfoon van uw computer gebruiken om uw poging op te nemen en te vergelijken met accent van de docent.

Deze Japanse educatieve software is voorzien van een handige, persoonlijke vooruitgang, tracking systeem om u te helpen bijhouden van welke activiteiten en secties die u hebt voltooid. Op de pagina Mijn dashboard toont al uw persoonlijke vooruitgang en beveelt een studieplan op basis van uw successen en zwakke punten. Hoewel dit een handige functie, dan kunt u altijd overslaan rond om welk onderwerp je wilt studeren, zodat je voelt je niet beperkt door de aanbevelingen van de programma’s.

Rocket Japanse Premium is verkrijgbaar in drie moeilijkheidsgraden, met elk niveau die een aparte aankoop. U kunt kiezen tussen een fysiek pakket dat 20 cd’s met de audio-lessen en gedrukt lesmateriaal of een digitale versie bevat. Ongeacht de versie die u koopt, moet u een internetverbinding nodig om toegang te krijgen tot de voortgang bijhouden van de functie, quizzen en spelletjes.

Rocket Japanse heeft een app beschikbaar voor iOS en Android-apparaten die bijna allemaal dezelfde functies gevonden in de software, zoals de toegang tot de audio-lessen, woordenlijsten en tests omvat. De app is een geweldige manier om te studeren tijdens het wachten op de bus, in de trein of waar u maar wilt.

Een van de meest handige functies van Rocket Talen is hun gebruiker forums. U kunt vragen stellen, kennisnemen van antwoorden op vragen van andere studenten en interactie met de Rocket taal docenten en medestudenten op elk gewenst moment en vanaf elke internet aangesloten apparaat. Dit is een geweldige manier om te communiceren met andere studenten en helpt u niet zo alleen voelt in je leerproces.

Rocket Japanse Premium is een geweldige manier om te leren hoe Japanners spreken en het schrijven instructie is een van de best beschikbare. Als u op zoek bent naar kwaliteit Japanse taalonderwijs, dit te leren Japanse software kan u helpen vloeiend in het Japans worden vrij snel als je bereid bent om de geavanceerde niveaus te schaffen zijn.