laserpointers – Quartet Slimline 2017

Laserpointers zijn erg handig als je nodig hebt om aandacht te vestigen op een bepaald item in een presentatie. Als u presenteren met een laser pointer in een school of een overheidsgebouw, moet u een klasse 2 apparaat te gebruiken. Klasse 3 laserpointers zijn niet toegestaan ​​in deze instellingen, omdat ze ernstig oogletsel onbedoeld kan veroorzaken. Het Kwartet Slimline Laser Pointer is een Klasse 2-apparaat, zodat u het kunt gebruiken om veilig te verbeteren van uw onderwerp.

Deze laser pointer heeft een slank ontwerp met een slanke rechthoekige vorm, en het past in uw zak. Om het apparaat te gebruiken, drukt u op de grote knop aan de bovenkant, waarbij de laser initieert. Sommige laserpointers hebben een kleinere clicker dat je vinger kan vermoeidheid tijdens lange presentatie.

Het meten van 3 x 1 inch en minder than.33 inch dik, het Kwartet Slimline is compact vergelijking met de meer krachtige laser pointers. Het vermogen is minder dan een milliwatt. Hoewel dit op het ondereinde van vermogen voor laser pointers, houdt de inrichting lichtgewicht, slank en veilig voor gebruik in verschillende situaties.

Het Kwartet Slimline Laser Pointer projecteert een rode stip, wat goed is als je in een conferentieruimte en nodig hebt om je power point presentatie te verbeteren. Katten en honden ook genieten van jagen rode stippen, en u kunt deze laser pointer gebruiken om veilig te spelen met de dieren. Groene laserstralen worden gezien als 50 keer helderder dan rode balken, dus als je nodig hebt om te wijzen op iets op een zeer helder scherm, kan groen een betere optie zijn. Deze laser pointer projecten tot 655 voet, die aan de onderkant van het spectrum; dit maakt het beste voor gebruik in een kleine plek.

compacte vorm Het Kwartet Slimline en extra veilige klasse 2 bezoekers maken deze laser pointer een optie voor gebruik in scholen en locaties die niet zorgen voor meer krachtige lasers. Dit apparaat projecten op elk medium, waardoor het een handige laser pointer voor dagelijks gebruik op kantoor en om het huis maakt.