laserpointers – Kensington laser pointer 2017 – Top Tens

De Kensington Presenter Expert groene laser pointer bevat cursor controle en geheugen. Het is 10 keer helderder dan een standaard rode laser, dus het is goed zichtbaar, zelfs in lichte kamers. Het wordt geleverd met een afstandsbediening die presentaties controleert, en de afstandsbediening heeft een breed assortiment, dus je kunt verplaatsen in de kamer rond. Het maakt gebruik van een 2,4 GHz draadloze verbinding die verbinding maakt met een ontvanger in uw laptop.

De beste laserpointers kan worden gezien in alle lichtomstandigheden en de Presenter Expert kunt u belangrijke informatie met zijn krachtige groene laser die zichtbaar is, zelfs wanneer de kamer niet donker te markeren. Het heeft gewijd knoppen gebruikt om software slideshow, zoals PowerPoint, Google Presentations en Apple Keynote bedienen. De knoppen op de Presenter Expert zijn verlicht, dus je kunt nog steeds zien wat je doet in donkere kamers. De achtergrondverlichting wordt automatisch uitgeschakeld na drie minuten inactiviteit. Het heeft ook een lage-batterij-indicator, zodat u niet uit de batterij uit te voeren tijdens een belangrijke presentatie.

De cursorbesturing wordt de groene laser pointer in een apparaat dat fungeert als een muis. Er is een joystick dat de cursor op het scherm van uw pc controleert. Het heeft een centrale knop voor het scrollen en rechts en links toetsen die overeenkomen met links en rechts klikken op een muis. U kunt de cursor controle gebruiken als u informatie presenteren op het web of een programma buiten uw presentatie software.

De wijzer is ergonomisch ontworpen om het comfortabel in de hand te voelen. Het wordt geleverd met een dongle die presentaties opslaat tot 2GB. Dit is een handige manier om uw presentatie te vervoeren. Wanneer u klaar bent om het te gebruiken, de USB-dongle gaat in je PC. U kunt zich vrij bewegen met deze draadloze pointer, want het heeft een grote 150-foot range.

De Kensington Presenter Expert wordt geleverd met een USB 2.4 GHz draadloze ontvanger die winkels in de presenter, twee AAA-batterijen, een ritssluiting draagtas en een handleiding. Het heeft alles wat je nodig hebt om het te gebruiken direct uit de doos.

De Kensington Presenter Expert is het overwegen waard als je op zoek bent naar een tool die helpt u ook naadloos diavoorstellingen presenteren. Zijn sterke groene laser helpt u wijzen op belangrijke details, zelfs in een helder verlichte ruimte. Het functioneert ook als een muis om de flexibiliteit in de informatie die u presenteren verstrekken.