laptop volgen – Laptop Cop

Awareness Technologies is een bedrijf gevestigd in Los Angeles. Jarenlang ze zijn het ontwikkelen van verschillende soorten van beveiligingssoftware, waarvan er één Laptop Cop. Deze laptop tracking software is een van de meest succesvolle in zijn vakgebied. Het heeft helpen veel mensen hun laptop en alle waardevolle informatie die het bevat te herstellen. Naast locatie en herstel deze software is een van de beste bescherming van gegevens op deze apparaten. Dat is de reden waarom we Laptop Cop hebben genoemd als een van de beste in de wereld voor laptop tracking software.

effectiviteit

Het belangrijkste voor laptop tracking software te doen is om je laptop te houden, natuurlijk. Extra toepassingen kunnen nuttig zijn, maar het belangrijkste punt is om te vinden en uw apparatuur terug. Dat is de reden waarom Laptop Cop toegevoegd Skyhook Wi-Fi-positionering. Voor degenen die niet bekend zijn met Skyhook, het is een Global Positioning programma gebruikt op veel verschillende platformen, zoals Android, Linux, Mac OS X, Symbian, Windows Mobile en Windows 7.

Het is waarschijnlijk het meest bekend om eerder zijn de primaire locatie motor voor iPhone-applicaties zoals Google Maps. Maar dat is niet meer het geval, omdat Apple, met ingang van de 3.2 software, ontwikkelden hun eigen locatie technologie, zoals ze gewoonlijk doen. Nu Skyhook is geïntegreerd in andere programma’s, zoals Laptop Cop.

De locatie motor is niet het enige dat laptop tracking software effectief. Sommige programma’s zal uw laptop opsporen en e-mail je de informatie, maar dan laat de rest aan u. Dat is niet het geval met Laptop Cop. Ze hebben niet alleen effectief te vinden uw gestolen computer, maar ze zullen ook werken met de lokale politie te helpen terug te krijgen.

Dit kan moeilijk proces voor degenen die niet bekend zijn met het zijn. Gestolen laptops zijn niet een hoge prioriteit voor de politie. Als er genoeg van de juiste gegevens en informatie niet wordt verstrekt dan kunnen zij niet na te streven op alle. Daarom Laptop Cop is gewijd aan het ophalen en het vinden. Zij werken met de autoriteiten te bieden wat ze nodig hebben en het verwerken van de hele zaak, zodat u uw laptop terug te krijgen.

Deze software maakt gebruik van een eigen versie van geolocatie-technologie. Het maakt gebruik van Wi-Fi-hotspots om uw gestolen laptop te volgen. Hierdoor kunt u uw laptop te volgen om binnen 60 voet overal in de wereld. Voor het moment, hoewel, Mac-gebruikers hebben pech. Laptop Cop is alleen beschikbaar voor de nieuwste Windows-besturingssystemen. Dat kan veranderen in de toekomst, maar op dit moment kunt u alleen gebruiken voor Windows XP, Vista en 7. Deze laptop tracking software werkt ook op 32-bit en 64-bit systemen.

Recovery Features

Er is meestal een soort van persoonlijke en gevoelige informatie over de mensen computers, zoals wachtwoorden, e-mails, telefoonnummers en adressen. Als de verkeerde persoon een greep van deze dingen krijgt het zou kunnen worden misbruikt en schadelijk. Dat is de reden waarom Laptop Cop kunt u op afstand verbinding maken met uw computer, zodat u uw persoonlijke bestanden kunt kopiëren en vervolgens te verwijderen van uw harde schijf. U hoeft alleen maar aan te melden bij uw account om deze, die enigszins lastig zou kunnen zijn als uw gestolen laptop was je alleen web-enabled apparaat te doen.

Zodra u alle bestanden die u wilt met deze laptop tracking software hebben opgehaald en vervolgens verwijderde het uit, zodat de crimineel een greep van het niet krijgt, kunt u doorgaan om te controleren wat de dief doet. Dit kan soms u voorzien van aanvullende informatie die kan helpen bij het versnellen van het proces van de computer aan het herstellen. Het beste deel is dat dit alles gebeurt zonder de dader kennen, waardoor ze hun hoede vallen en worden gevangen.

Omdat laptop tracking software, de installatie is niet pijnlijk at all. De meeste software is niet erg moeilijk om echt te installeren, type gewoon een paar dingen, selecteert u een doelmap en klik op “next” een paar keer. Echter, laptop tracking software is zo klein in grootte die installaties Laptop Cop ten hoogste enkele seconden moeten zijn, zelfs op een oudere en tragere computer.

Gebruik van de software is vrij eenvoudig ook. Zoals kort vermeld, alles wat je hoeft te doen is inloggen op uw Laptop Cop account. U hebt dan de keuze om op afstand verbinding te maken met uw gestolen laptop, kopieer bestanden die u wilt opslaan en vervolgens degenen die informatie die u niet wilt vallen in de verkeerde handen bevatten verwijderen. Daarna wil je een greep van de Laptop Cop herstel team naar het herstel van uw computer op te starten. U heeft volledige toegang tot de controle suite worden gegeven, zodat je elke beweging van de dief te zien op uw laptop. Dat is eigenlijk het in een notendop; eenvoudig.

De Laptop Cop site heeft veel informatie beschikbaar over het product, alsmede een overzicht van de meest gestelde vragen. Deze informatie is leuk om de toegang tot, omdat je helpen deze laptop tracking software te begrijpen. U kunt gedetailleerde informatie over hoe het proces gaat en hoe het werkt. Eventuele aanvullende vragen die u kan worden gevraagd via e-mail, telefoon en zelfs chatten.

Laptop Cop is een van de meer volledige oplossingen voor het lokaliseren van een gestolen computer en beschermen van de informatie op. Deze laptop tracking software maakt gebruik van geolocatie om de machine te vinden, hebben ze een recovery team dat werkt met de lokale autoriteiten om daadwerkelijk op te halen uw apparatuur en in die tijd kunt u uw persoonlijke gegevens discreet te beschermen achter de schermen. Dat is inderdaad een vrij compleet pakket. Er zijn een paar dingen die zou het nog zo, maar zelfs zonder dat ze deze software zelf heeft bewezen effectief te zijn.

Dataveiligheid

Gebruiksgemak / Installatie

Ondersteuning en documentatie

Overzicht