landscaping software – Garden Design Program

Totaal 3D Huis, Landschap & Deck is een goed product vol met handige functies en realistisch uitzicht. Het was een beetje moeilijker te gebruiken dan de andere woning landscaping software die we beoordeeld, maar het heeft alles wat je ooit nodig zult hebben. Alle soorten van het monster ontwerpen en foto’s worden voorzien van de software om te helpen de slag te gaan. Het maakt niet uit waar je woont op de wereldbol, kan deze software krijg je de ontwerpen die u nodig heeft om uw buren jaloers te maken.

Overzicht

De esthetiek op dit huis landschap design software zijn niet al te slecht. We waren zeer indruk van de planten, en hoewel ze niet 3D, ze zijn zeer realistisch, alsof’s. Het is gemakkelijk om de positie en grootte van de voorwerpen in 3D aanzicht, dat essentieel is voor 3D home landschap software te wijzigen. De top-rated producten waren realistischer met texturen en 3D-objecten, maar de plant afbeeldingen in deze software zijn zeker de moeite waard te kijken naar.

Zodra je gewend bent aan de verschillende instrumenten dat deze software biedt, het is echt een effectieve ontwerpen programma. Het vergt wel meer tijd dan normaal om een ​​fatsoenlijk ontwerp te krijgen, maar we waren onder de indruk van de resultaten. Totaal 3D Huis, Landschap & Deck is het niet mogelijk om hardscape objecten en regio’s elkaar overlappen; een waarschuwing verschijnt en voorkomt dat u de voltooiing van de taak, die we waren niet erg onder de indruk van, gezien de mogelijkheden van andere landschap software om hetzelfde te doen.

Een andere taak die we moeilijk vonden was het verwijderen van bepaalde items als ze eenmaal in het ontwerp werden gesteld. Bijvoorbeeld, als je een kamer te plaatsen op het ontwerp, wordt het een deel van het huis als een geheel. U kunt objecten zoals planten en accessoires, wat handig is voor de tuin landschappelijk ontwerp te verwijderen.

Als u solide functies en tools nodig, Total 3D Huis, Landschap & Deck heeft ze. Het helpt een geweldige deal met het modelleren, maar lijkt zich te richten op de bouw van het huis. Het landschap en home design tools waren een beetje lastig bij momenten, maar ze waren indrukwekkend. Deze software zou hebben gerangschikt beter als de gereedschappen gemakkelijker te gebruiken was geweest, en als de nadruk waren meer aan de voor- en achtertuin ontwerpen en die van andere buitenruimtes.

De software houdt niet op bij de zichtbare gereedschappen. Het helpt u de onzichtbare materialen die nodig zijn voor een succesvolle landschap ontwerp te maken – zoals sprinklers en stopcontacten handig voor meer elektronisch georiënteerde activiteiten in de buitenlucht. De meervoudige steekproef ontwerpen te maken dit shine product. U kunt kijken naar en ieder bewerken, en ze dienen als een grote bron voor ideeën. We vonden dit beter dan wat de andere producten verstrekt.

De 3D-rendering tool maakt het mogelijk om een ​​virtuele zonsopgang bekijken via de schaduwen van de objecten in het ontwerp. U kunt zelfs uw geografische locatie en de seizoenen heeft, wat vooral nuttig is als je in een plek met veel sneeuwval en de noodzaak om de gevolgen van de aanleg van iets dat zou kunnen worden gedekt of eventueel geruïneerd door sneeuw overwegen te geven.

Een product catalogus toont merknaam items die u zou willen kopen in de toekomst, maar de prijs is niet inbegrepen. Het budget planner voegt automatisch de objecten in uw ontwerp aan de lijst. Het biedt een aantal prijzen, maar je kan nodig zijn om de anderen als gevolg van prijsveranderingen in de tijd toe te voegen.

U heeft toegang tot vele hulp opties via de software. U kunt de video tutorials te bekijken, de studie van de stap-voor-stap handleiding, contact met de klant ondersteuning en zoeken op onderwerp. Een e-mailadres wordt niet geleverd via de software, maar u kunt het online te vinden.

Totaal 3D Huis, Landschap & Deck is zeer indrukwekkend software. Het helpt effectief bij het ontwerpen van landschappen en huizen, maar was niet zo eenvoudig als de top-rated producten die we beoordeeld. De software was erg kieskeurig over wat zij wel en niet toe te staan, en dat maakte dingen moeilijker.