label makers – Monarch 2017

The Monarch Model 1136 Handleiding Two-Line Label Maker beschikt over voldoende mogelijkheden om stickers met gedetailleerde prijsinformatie te maken. Twee lijnen van de gedrukte informatie betekent ruimte voor de inventaris meer informatie over elk item.

Deze handheld handleiding label maker niet voorzien van een beeldscherm voor label previews, maar het laat je de uiteindelijke afdruk informatie aanpassen. De twee volledige lijnen bieden genoeg karakter opties om een ​​lijst van prijsinformatie en productcodes op één tag. De aangepaste lay-outs kunt u product- en prijsinformatie in enkele seconden te veranderen, zodat u kunt blijven tagging items zonder lange wachttijden.

Zoals met de meeste handmatige label makers, dit maakt gebruik van een squeeze-en-toe te passen proces om labels af te drukken. Zodra je de lay-out instellen, het toestel vereist alleen een beetje druk om de toegewezen informatie naar de juiste tags te brengen. Wanneer u loslaat, het label maker schuift de tape naar voren, zodat het proces kan onmiddellijk herhalen. Dit bespaart tijd, zodat u herhaaldelijk taggen meerdere items met hetzelfde label informatie.

Dit handboek label printer wordt geleverd met een inktrol die inkt van toepassing is op de lay-out band. U kunt labels via het apparaat verticaal te voeden; de inkt roller zorgt voor de rest. De prenten uit te komen in een landschap lay-out, zodat u de prijsstelling pistool comfortabel vast te houden als je naar beneden een volledige lijn van items te verplaatsen. Deze labels elk item met een gemakkelijk leesbare label dat er hetzelfde uitziet, ongeacht het aantal eenheden waarmee je werkt.

Alle labels dit label maker prints hebben hetzelfde formaat. De tekens op de bovenste regel van het label maatregel 3 millimeter in de hoogte, terwijl die op de onderste regel maatregel 5 millimeter in hoogte. U kunt inventarisnummers of andere informatie die op de bovenste regel, terwijl de verkoopprijs in onder grotere druk verschijnt.

De Model 1136 biedt slechts ruimte voor acht bands per lijn. Dit beperkt de soorten labels de labelmaker kunt printen. Het omvat niet een toetsenbord of extra lay-functies. U kunt uw label bericht alleen kiezen uit de beschikbare bands, en je moet prijsinformatie te passen als je tussen eenheden te gaan met verschillende waarden. Dit maakt de Model 1136 een adequate keuze voor high-volume projecten met beperkte variëteiten.

The Monarch Model 1136 Two-Line Label Maker kunt u afdrukken maximaal twee regels van de informatie, met maximaal acht tekens die op elke regel. Het functioneert als een eenvoudige handheld apparaat dat beter voor herhaling prestaties dan uniek of gepersonaliseerde etiketten werken.