label makers – Epson 2017

De Epson LabelWorks LW-400 wordt geleverd met functies die zijn ontworpen om te helpen labels in slechte lichtomstandigheden. Dit label maker biedt een verscheidenheid van lettertype keuzes, en het werkt met tape tot 0,75 inch.

Dit apparaat wordt geleverd met een back-lit scherm dat gebruikt kan worden in omstandigheden met weinig licht. Het kleine scherm toont label berichten de manier waarop ze verschijnen in print, wat tijd en verspilde afdrukken bespaart. Nadat de tekst is gekozen, toont het scherm onmiddellijk de afstand en de lay-out. weergave van de handheld apparaat toont maximaal 16 tekens per regel, en het scherm geeft twee regels tegelijk.

Dit label maker wordt geleverd met een ingebouwd geheugen met ruimte voor maximaal 50 vooraf ontworpen berichten. Met deze functie, net als de back-lit scherm, helpt met een donkere werkplekken, want het bespaart op toetsaanslagen. U kunt een bericht typen met behulp van het label maker QWERTY-toetsenbord en vervolgens opslaan voor later gebruik. Deze functie helpt bij projecten die meerdere labels, zoals de prijsstelling en de organisatie projecten vereisen.

Deze handheld label printer vereist zes AA-batterijen om de macht. Het drukt met een resolutie van 180 dots per inch en omvat een handmatige label snijrand plaats van een automatische snijder. Het label maker detecteert automatisch of de klep open is, en voorkomt eventuele vergissing labels die anders zouden optreden bij een verkeerd geïnstalleerd label cartridge.

De Epson LabelWorks LW-400 label printer heeft ook een smalle marge breedte. Kortere marges zorgen voor meer labels af te drukken van een enkele rol tape. Dit label printer kunt u maximaal vier regels per label, en de marge lengte beperkt effectief afval beperkt uit de laatste afdrukken.

De meegeleverde software wordt geleverd met 14 lettertypen. De verschillende lettertypes te helpen met de organisatie en kunt u verschillende looks voor verschillende items te maken. Het werkt goed voor persoonlijke organisatorische taken, maar het komt ook met een aantal professionele opmaak eigenschappen. Bijvoorbeeld, de labelmaker omvat acht streepjescode ontwerpen. U kunt ook kiezen uit meer dan 300 symbolen en 75 frames. Deze opties professioneel ogende labels zonder beperken u één stijl.

Dit label maker kunt ook meerdere afdrukken te maken. Het automatisch nummers van de labels, het creëren van een volledige lay-out van gedrukte stickers met een paar klikken op het toetsenbord. Hoewel dit soort nummering functie vaker in desktop labelprinters verschijnt, de LW-400 maximaliseert handheld prestaties met deze krachtige software.

De Epson LabelWorks LW-400 biedt een solide variatie in label design, en het is voorzien van een back-lit scherm voor eenvoudig aflezen. Overweeg deze optie voor alledaagse projecten in binnen- en rond het kantoor.