label maken van software – Label Design Studio, 2017

Label Design Studio is label maken van software met een gezonde selectie van design tools en templates voor verschillende types label. Als u een klein bedrijf of wilt u uw papieren bestanden te organiseren, blinkt Label Design Studio in het kantoor en kleine bedrijven labels.

Overzicht

Binnen dit programma, kunt u tientallen ontwerpen kunt vinden, gebaseerd op templates voor items zoals de scheepvaart etiketten, kaarten en bestandsmap labels. Dit programma richt zich meer zwaar op briefpapier labels in plaats van media ontwerpen voor artikelen zoals cd’s en dvd’s. Gelukkig Label Design Studio heeft nog steeds sjablonen voor dvd’s, cd’s, cd-doosjes en doos gevallen.

Wanneer u het programma opent, Label Design Studio geeft u de mogelijkheid om te beginnen met een blanco sjabloon of pas een van hun pre-ontworpen opties. Als er niet zijn aangewezen templates, kunt u aangepaste maten en ontwerpen voor de labels die u nodig hebt, zoals pot of fles labels.

Tussen deze paden, kunt u labels voor alles wat je maar kunt bedenken te maken. Dit programma omvat de standaard set van design tools, het aanbieden van kleurovervloeiingen, doopvontkeuzen, elementaire beeldbewerking, illustraties en achtergrond selectie.

Label Design Studio kan geen spoor lijsten importeren voor cd-labels, een gemeenschappelijk kenmerk voor media-labeling. Dit is handig als je het labelen van oude mix-cd’s of het maken van een album voor vrienden of familie. Dit betekent niet dat je kan helemaal niet een track lijst toe te voegen. In plaats daarvan moet je songtitels en album informatie toe te voegen met de hand.

Terwijl Label Design Studio geen volledige importeren mogelijkheden hebt, kunt u uw labels exporteren als een van de vijf populaire bestandstypen met verschillende resoluties of upload je eigen foto naar Flickr of Picasa voor meer geavanceerde bewerking. Dit is het enige programma waarmee je labels direct naar het web te verzenden. File formaten zijn PNG, PDF, JPEG, TIFF en BMP, gemeenschappelijke formaten voor het delen en bewerken van afbeeldingen.

De customer support Label Design Studio biedt voldoende is voor de behoeften van het programma. Als u vragen hebt, dit label maker heeft een FAQ-pagina online, plus e-mail en telefonische ondersteuning.

Dit programma richt zich sterk op kantoor en mailing labels in plaats van items zoals cd’s en dvd’s. U kunt beginnen met een blanco sjabloon en labels met aangepaste afmetingen als je de tijd van het label dat u wilt opnemen in de lange lijst niet kunt vinden. Alle voorgedefinieerde sjablonen hebben verschillende ontwerpen en versieringen om uw persoonlijkheid of het product dat u labelen passen. Terwijl u labels voor cd’s, dvd’s en hun zaken kunt maken, kunt u geen spoor lijsten rechtstreeks op het etiket te importeren.