kweeklampen – Kind LED, 2017

Op iets meer dan 2 voet lang en 3 inches lang, de Kind LED K3 L600 Grow Light biedt een breed spectrum van licht voor uw groeiende planten. De 12-band volledige spectrum helpt je planten te laten groeien gezond en robuust.

Er zijn 150 3-watt LED’s in deze overdekte groeien licht. Het loopt op 302 watt en 100 tot 240 volt AC, en het verlicht een ruimte van 3 x 4 voet in grootte. Over de levensduur, dit toestel biedt 50.000 uur van verlichting voor uw planten.

Dit licht geeft een totale spectrum, wat betekent dat het biedt niet alleen wit, rood en blauw licht. Het biedt ook de kleuren in tussen, zoals geel en groen. Deze kleuren worden ook gebruikt door planten groeien, maar niet zo veel als rood, blauw en wit.

Met het complete spectrum van het licht, deze LED Grow lamp is goed voor de planten uit zaad helemaal tot aan de oogst. Het licht wordt het best ontworpen voor de bloeiperiode. De LED’s hebben een tweede optische lens, zodat het licht te bereiken lagere niveaus van de bladeren, niet alleen degenen op de top. Deze lens verhoogt de efficiĆ«ntie van de LED’s en vergroot PAR (fotosynthetisch actieve straling). Dit is cruciaal voor de fotosynthese en een optimale groei van de plant.

Omdat de groei licht maakt gebruik van LED’s, het is efficiĆ«nter dan een HPS (hoge druk natrium) licht, en het vereist slechts de helft van de hoeveelheid elektriciteit. De LED’s weinig geven ook uit om geen warmte, dus er is geen externe warmte controle vereist. Deze indoor groeien licht heeft meerdere rustige loop fans te houden de lichten te koelen en zes fan openingen op de bovenkant van het apparaat om de warme lucht uit te duwen. Het heeft ook aluminium printplaten, die helpen om de eenheid koel.

Deze LED groeien lamp is wit en weegt ongeveer 20 pond. Er is geen zichtbare uit-schakelaar op het apparaat, en er zijn geen meervoudige of variabele instellingen voor het licht. De LED’s kijken rood, blauw en wit voor het blote oog. Het licht wordt geleverd met een garantie van drie jaar.

Het Kind LED K3 L600 is een overdekt groeien licht dat een breed spectrum van het licht voor het kweken van planten biedt. Het loopt koele, waarvoor geen externe controle van de temperatuur, en het werkt op een hoger rendement dan een HPS licht.