koopman kasvoorschot – Vergelijk Merchant Cash Advance Services

CAN Hoofdstad Merchant Services biedt koopman vooruitbetalingen in contanten en zakelijke leningen, die cash voorschotten die worden terugbetaald als een dagelijks vast bedrag in plaats van een percentage van uw creditcard verkoop zijn. De kleinste van tevoren het biedt is $ 2.500 voor de zakelijke kasvoorschot en $ 5.000 voor de handelaar kasvoorschot. De maximale vooraf uw kleine onderneming kan voor in aanmerking komen is $ 150.000.

Overzicht

Deze website geldschieter beschikt over een zakelijke lening rekenmachine die schattingen biedt met terugbetaling kosten variëren tussen de 12% en 35% van het voorschot. Deze terugbetaling schatting is gemiddeld in vergelijking met andere koopman kasvoorschot bedrijven. Toch zijn er verschillende andere kredietverstrekkers we beoordeeld waren meer komende met terugbetaling kosten. Voor deze geldschieter, de calculator op haar website is de enige bron voor u beschikbaar om uit te vinden hoeveel je zou kunnen in aanmerking komen voor en hoeveel het kost je misschien tenzij u de aanvraag in te vullen en toestaan ​​dat een credit check. Als u het voorschot te aanvaarden, de kredietverstrekker rekent een origination vergoeding. Er zijn geen kosten van de aanvraag en er is geen terugbetaling minimum voor de handelaar kasvoorschot.

CAN Hoofdstad Merchant Services vertegenwoordigers niet citaten via de telefoon te bieden en vereisen dat u aan te brengen en hen in staat stellen om uw krediet te controleren voordat ze je te voorzien van een offerte. Ze hebben niet eens zorgen voor de schattingen die beschikbaar zijn op de website van de kredietverlener zijn door middel van haar zakelijke lening calculator. Om te kwalificeren voor een koopman kasvoorschot, de geldschieter moet u een minimum van $ 4500 in credit card sales verwerken elke maand en zijn in het bedrijfsleven voor ten minste vier maanden, dat is een lagere minimum en een kortere periode dan de meeste geldschieters vereisen. Met uw aanvraag, u verplicht bent om uw laatste vier maanden indienen van credit card processing verklaringen en zakelijke bankafschriften.

U kunt ervoor kiezen om uw financiering terug te betalen met een dagelijkse percentage van uw credit card ontvangstbewijzen, variërend van 3% tot 50% van het bedrag dat u te verwerken. CAN Hoofdstad Merchant Services werkt samen met een selecte groep van credit card processors, en je kan nodig zijn om over te schakelen indien de kredietgever werkt niet met uw processor. Als alternatief kunt u kiezen voor een vast dagelijks bedrag afgetrokken van uw bedrijf bankrekening. Er is geen termijn lengte voor de handelaar kasvoorschot en er is geen straf als je de verkoop traag en het duurt langer dan verwacht om het voorschot terug te betalen.

CAN Hoofdstad Merchant Services biedt koopman contante voorschotten tot $ 150.000. Volgens de calculator op de website van het bedrijf, terugbetaling kosten zijn gemiddeld en variëren tussen 12% en 35% van het voorschot. minimumeisen van de kredietverlener zijn toegankelijker dan velen, die uw tijd in het bedrijfsleven tot vier maanden met een verwerkingscapaciteit van minimaal $ 4500 zijn.