kookplaten – Proctor Silex Vijfde Burner 2017

De Proctor Silex 34101P hete plaat is klein, lichtgewicht en gemakkelijk te vervoeren met u als u wilt zweep wat warm eten elke plaats waar u toegang tot elektriciteit. Dit kooktoestel maakt gebruik van een spoel, in tegenstelling tot de nieuwere inductiekookplaten dat warmen heel snel, dus het kost aanzienlijk meer tijd om voedsel met behulp van dit apparaat te koken.

Overzicht

Een voordeel van de Proctor Silex verwarmingsplaat is dat het klein. Het is 9,5 duim lang, 9 inch breed en 3 inch hoog, wat betekent dat u gemakkelijk vervoeren. Het verwarmingselement is slechts 5,5 cm in diameter, zodat u niet in staat zijn om bijzonder grote potten of pannen te gebruiken met het. Je krijgt een relatief lange snoer dat 35,5 inches, en het komt met een geaarde stekker voor de veiligheid, die niet altijd op kookplaten voor het koken wordt gezien.

Deze elektrische verwarmingsplaat is uitgerust met een thermostaat bestemd voor veiligheidsdoeleinden dat maakt het apparaat schakelt zichzelf uit en als het detecteert dat een pan heet. Dit maakt het moeilijk om een ​​constante temperatuur te behouden en kan leiden tot problemen als je probeert om voedsel te bereiden veroorzaken. De voorzijde is voorzien van een rode power-lampje dat gaat branden wanneer u de stekker in het stopcontact. Echter, als de thermostaat schakelt de kookplaat spoel off voor een tijd, het licht niet uit te gaan, wat betekent dat je niet weet of deze hete plaat is nog steeds koken of niet.

Toen we probeerden het smelten van chocolade chips op laag vuur in een kom boven een pan met water, de eerste partij gewoon zat daar en niet smelten. Het rode licht was, maar we wisten niet dat al enige tijd dat de hete plaat in het geheel niet was te verwarmen. Een tweede partij, met de hitte daagden net een beetje meer voorbij de “Off” teken, nam 16,57 minuten te smelten 4 ounces van chocolade chips. Toen we probeerden kokend water, het duurde 10:25 minuten om water, dat begon op 70,9 graden ten opzichte van de kook te brengen.

Bij het maken van pannenkoeken met basis crêpe mix en anti-aanbak spray in een koekenpan, de resultaten waren underwhelming. De eerste crêpe niet eens bruinen gedurende niet. Het middengebied van het crêpe, waarbij het beslag was eerst gegoten in de pan, uiteindelijk beslist donkerder dan de rest van de crêpe, bijna tot het punt te worden verbrand in dat gebied. Bovendien werd de crêpe iets verbrand aan de randen. De crêpe niet koken helemaal door.

We vonden ook dat de plastic poten niet deze hete plaat weerhield verschuift op een tafel bij verplaatsing, die mogelijk een gevaar voor de veiligheid zou kunnen zijn. Echter, de Proctor Silex koelt vrij snel af. Het verwarmingselement van deze elektrische kookplaat tilt en de chromen lekbak onder de spoel is gemakkelijk schoon te vegen.

De Proctor Silex is een eenvoudige en goedkope koken tool die nuttig zijn voor het bereiden van voedsel op reis is, maar koken op het is tijdrovend, en de resultaten zijn soms minder dan optimaal. Deze goedkope hete plaat zou de keuze voor u als u iets kale en eenvoudige nodig hebt, of als je op een krap budget.