kookplaten – Brentwood 2017

De trim Brentwood TS-322 weegt slechts 3 pond, zodat je het kunt nemen als je op reis in een camper, een motel kamer of op reizen waar u toegang tot de stroomtoevoer naar het uit te voeren hebben. De spoel elektrische kookplaat is voorzien van een chromen lekbak onder de spoel, en het is gemakkelijk schoon te maken, omdat je gewoon de spoel te tillen en veeg de bak met een spons of doek en een beetje water en zeep.

Overzicht

In onze tests, kregen we een mix van de resultaten proberen verschillende bereidingswijzen voor verschillende items. Toen we probeerden kokend water, het duurde 10:28 minuten om een ​​pot met water tot een volledige kook, die de derde-langste tijd van één van de hete borden we getest was mee te nemen.

Smeltende chocolade bleek veel beter. We smolt 4 ounces van chocolade chips in een glazen kom boven een pan met heet water. De chocolade gesmolten in 14:05 minuten, maar dat is niet een slechte tijd sinds chocolade nodig om langzaam te smelten om de structuur te behouden en branden te voorkomen. In dit geval, de chocolade werd een zacht, soepel en gemakkelijk geroerde vloeistof die precies ontvangen de textuur en smaak we wilden.

Echter, als het ging om het maken van pannenkoeken, deze hete plaat niet helemaal zo goed als we hadden gehoopt te voeren. We zijn begonnen in warmte niveau 3, maar dat was te warm, dus we overgestapt op 2,5 en dat was ook te warm. Werken bij hitte niveau 2 was nog vrij warm, maar het bleek beter te zijn. De afgewerkte crêpe verbrand net iets in het midden. Toch is de crêpe was lekker en het was door middel helemaal gaar.

U hoeft met deze hete plaat om te experimenteren met het oog op zijn eigenaardigheden te leren en dienovereenkomstig aan te passen uw kookstijl. Een ding om op te merken is dat wanneer je deze hete plaat op te zetten, het gehele apparaat wordt heet – niet alleen de spoel. Echter, het koelt snel af. We vonden een bepaalde veiligheidsvoorziening, namelijk de vier anti-slip rubberen voetjes die helpen om het op zijn plaats op een aanrecht of tafelblad. Dit komt ook met een automatische uitschakelfunctie.

Deze hete plaat voor het koken is 9.5 inch lang, 10,75 inch breed, staat 3,5 inch hoog en heeft een verwarmend oppervlak van 7,5 inch in diameter. Het snoer is 42 inches lang. Je krijgt twee lampen met dit apparaat: men toont de stroom is ingeschakeld, terwijl de andere geeft het apparaat is de juiste temperatuur die u met de draaiknop instellen bereikt. Echter, beide lampen zijn een beetje moeilijk te zien in een goed verlichte keuken.

Als u de Brentwood elektrische kookplaat kiest, kunt u een aantal goede-proeverij voedsel te maken en neem deze koken tool met u naar elke plaats die elektrisch vermogen biedt. Je moet een beetje experimenteren met deze hete plaat gewend zijn kenmerken te krijgen, zodat alles wat je te maken blijkt dat de manier waarop u wilt, maar dit kan goed werken voor u als u in de markt voor een budget-vriendelijke hete plaat en wil warme maaltijden op de weg.