Jabra revo draadloos – Jabra Revo Wireless 2017

De Jabra Revo Wireless is een handige set van Bluetooth-hoofdtelefoon. NFC en een passieve modus te koppelen en het gebruik van deze hoofdtelefoon veel minder ingewikkeld dan vergelijkbare modellen. Het aanraakgevoelige afstandsbediening en gratis equalizer app zijn slechts een paar van de extra functies die de Jabra Revo hoofdtelefoon boven de concurrentie achter zich laat.

Overzicht

De Jabra Revo Draadloze hoofdtelefoon klinkt geweldig of je woon-werkverkeer in de stad, op een vlucht of gewoon thuis genieten van een audioboek. Hoge gevoeligheid en een breed frequentiebereik geeft je een gebalanceerd geluid met een sterke bas en warme hoge tonen. De 40 mm driver produceert beter geluid dan andere hoofdtelefoon met kleinere chauffeurs. Hoewel deze hoofdtelefoon niet ondersteunen ruisonderdrukking, werken ze in de passieve modus, zodat u kunt luisteren via de kabel of draadloos, wat handig is.

Veel Bluetooth-headsets kan duren door middel van een volledige werkdag op één acculading. De Jabra Revo draadloze hoofdtelefoon kan duren 12 uur in actieve modus en een indrukwekkende 240 uur in standby-modus. De Revo Draadloze hoofdtelefoon duurde langer dan elke andere set we beoordeeld en de standby-optie helpt uitbreiding van de batterij nog verder. De on-ear ontwerp is niet zo comfortabel als andere koptelefoon, maar aangezien deze set weegt iets meer dan 8 ons, ze zijn veel lichter dan andere grote koptelefoon.

De één-knops afstandsbediening is aanraakgevoelig en eenvoudig te gebruiken zodra u de handleiding te lezen. Verleggen van de middelste knop pauzes en speelt uw muziek, terwijl een dubbele tik naar rechts of naar links zal overslaan of herhalen van een lied. Volumeregeling werkt als een kiezer zo in uw vinger met de klok mee rond de middelste knop om het volume te verhogen.

de hoofdtelefoon aansluiten op uw telefoon of muziekspeler apparaat is eenvoudig. NFC (near-field communication) maakt het nog makkelijker met een kraan in plaats van een lange verbinding proces. Een behulpzame stem door de hoofdtelefoon loopt u door het proces. Het draadloze bereik van de Revo Wireless is 33 voet, dat is ongeveer het gemiddelde voor de top Bluetooth-hoofdtelefoon. Wanneer u met een draad in plaats van draadloos te luisteren, de meegeleverde afneembare kabel kunt u luisteren blijven wanneer uw batterij geeft uit. De fel oranje gevlochten snoer van de headset die we beoordeeld was lang en extra duurzaam.

De meegeleverde app maakt de soundscape van de Jabra Revo Wireless meer aanpasbaar. De gratis app kunt u de equalizer, afspeellijsten maken en luisteren in virtuele Dolby surround sound. Zeer weinig Bluetooth koptelefoon hebben deze app optie, dus het is een indrukwekkende toevoeging aan deze hoofdtelefoon.

Vergelijkbaar met de meeste Bluetooth koptelefoon, een jaar garantie dekt de Revo Wireless van gebreken. Jabra biedt ook e-mail en telefonische ondersteuning voor uw technische vragen. Als u de Help-gedeelte op uw eigen inzage, kunt u ook een kijkje nemen op de FAQ of opgenomen handleiding nemen.

De Jabra Revo Wireless zijn enkele van de beste Bluetooth koptelefoon te wijten aan het grote aantal handige functies, waaronder passief luisteren, NFC-aansluiting en een touch-sensitive afstandsbediening. Als u liever on-ear om een ​​over-ear design, en het niet erg het opgeven van noise-cancelling, de Revo draadloze hoofdtelefoon zijn een uitstekende keuze.