Italiaans leren – Taal Trainers Online

Taal Trainers Online is een taalschool die het mogelijk maakt studenten over de hele wereld om een ​​taal te leren online, op elk gewenst moment op elke plaats. Dit Italiaans leren online site biedt op maat gemaakte, real-time Italiaanse taalcursussen via het internet met behulp van de diensten van ervaren native speaking personeel met behulp van state-of-the-art web-conferencing technologie.

leermiddelen

opvallende kenmerken

De cursus leert de juiste Italiaanse uitspraak, accent en grammatica van een native speaker online in plaats van hem te laten aan het toeval over en te leren door middel van een gids of naslagwerk. Er is ook een proces van culturele uitwisseling als de student krijgt om te leren over de Italiaanse gewoonten en cultuur, het verstrekken van een gezonde leerervaring.

Alle klassen wordt opgenomen en studenten toegang tot de opnamen, met de online whiteboard en alle studiedocumenten die in de categorie worden. Een link naar de les wordt gestuurd door de leraar zodat studenten kunnen toegang krijgen tot deze opnames en bekijk hun lessen buiten de klas. Dit is handig als je in een groep klasse en je kunt het niet maken om de klasse die dag. Taal Trainers Online organiseert ook alle cursusmaterialen om via e-mail of via de e-mail naar u worden verzonden.

Na afloop van de cursus worden de studenten voorzien van een certificaat van Language Trainers Online vermelding van het behaalde niveau en het aantal uren afgerond.

De lesmethode wordt gebruikt door Language Trainers Online is zeer eenvoudig en ze zorgen ervoor dat alle studenten aan de basis van de Italiaanse taal grammatica leren kennen. Basis Survival Italiaanse zal worden onderwezen aan studenten die nieuw zijn voor de Italiaanse taal. Deze cursus helpt nieuwe leerlingen om eenvoudig te integreren in een Italiaans sprekende cultuur. Zodra de beginners te voltooien het voortbestaan ​​deel van de cursus, zullen ze doorgaan met hun studies, afhankelijk van hun opgegeven wensen en behoeften. Voor degenen die een beetje meer vloeiend met de Italiaanse taal, kunt u verwachten om meer complexe woordenschat, grammaticale structuren, uitdrukkingen en jargon te leren, terwijl het verbeteren van uw uitspraak en spreekvaardigheid.

Pedagogie

Cursus Levels; Er zijn lessen van elk niveau, van beginner tot gevorderde. Ten eerste zal een grondige evaluatie test uitgevoerd om leerstijl en taalcursussen de behoeften van de studenten te krijgen. Een native speaker trainer zal de vaardigheden van de leerlingen aan het begin van de cursus te evalueren. De student kan de online multiple choice taaltoetsen nemen. Dit zal ervoor zorgen dat de Italiaanse cursus is aangepast en afgestemd op de specifieke taaltraining behoeften van de studenten.

Op basis van de evaluatie resultaten van de student, zal een gekwalificeerde taaltrainer worden toegewezen aan de cursus Italiaans te leren. Het grootste deel van de taal trainers zijn native speakers en career professionals met jarenlange ervaring in het onderwijzen van het Italiaans. Ze heeft een universitaire opleiding in hun eigen taal en / of literatuur of een kwalificatie in het onderwijzen van hun taal als vreemde taal.

Een enkele tutor wordt toegewezen aan een student voor de gehele cursus. Echter, er zijn zeldzame gevallen waarin het instituut kan worden gedwongen om een ​​trainer te wisselen in de loop als gevolg van ziekte of een verandering in hun persoonlijke situatie. In een dergelijk scenario, zal het instituut de trainer kosteloos vervangen.

pricing; De lessen worden betaald op voorhand. Om de cursus te starten, wordt een $ 400 niet-borg vereist, te betalen met een cheque of creditcard. De cursus begint zodra deze betaling is ontvangen. De student wordt dan gefactureerd voor de rest van de lessen. De kosten per les is rond de $ 50, heeft Taal Trainers Online niet accepteren maandelijkse betalingen.

Taal Trainers Online biedt ondersteuning via telefoon en fax. Mocht u meer informatie wenst, kunt u ook contact opnemen met hun kantoren per e-mail of een contact formulier. Ze kunnen ook per post worden bereikt. De site heeft ook een FAQ sectie.

Gemakkelijk te installeren; Het is onwaarschijnlijk dat u een installatie problemen geconfronteerd kunnen worden. Net als alle thuis studie cursussen, alles wat het nodig is een webcam, een hoofdtelefoon, een microfoon en Internet Explorer. De kwaliteit van de communicatie is afhankelijk van de computer van de student en hun internetverbinding. U krijgt een breedbandverbinding als een dial-up verbinding nodig te langzaam zou zijn voor u om te communiceren met de software die wordt gebruikt tijdens de lessen, maar het kan goed genoeg voor de af en toe een les zijn als u geen ander alternatief.

Studiebegeleiding

De web conferencing software wordt aangedreven door MegaMeeting en is compatibel met pc, Mac en Linux machines. Web conferencing wordt gebruikt om verbinding met studenten in de online klas. Elke student en docent verbonden aan de online klas via een web-based URL. De studenten stuurde een link per e-mail die hen in staat stelt om verbinding te maken met hun online klas elke keer dat de klas komt. De studenten omgaan met hun online trainer met een combinatie van MegaMeeting en Skype voor audio.

Taal Trainers Online heeft veel ervaring in het taalonderwijs en het leren en heeft een ISO9001 ook: 2000 accreditatie. Over het geheel genomen, het is een goede plek om de Italiaanse online te leren.

Technische hulp

Overzicht