Italiaans leren software – Declan’s Italian Flashcards 2017

De naam voor de Italiaanse Flashcards Declan’s is een beetje misleidend. Het is niet zo eenvoudig als-flashkaart gebaseerde instructie. In plaats daarvan, heb je een aantal oefeningen die je leren van de Italiaanse taal met verschillende leermethoden. Deze software heeft een sterke focus op woordenschat, luistervaardigheid en spelling. De luistervaardigheid, bijvoorbeeld, kun je elk woord horen gesproken door een native speaker, om u te helpen het te herkennen als je het hoort in een echt gesprek met een Italiaanse spreker.

Overzicht

Helaas zijn er geen mogelijkheden voor een gesprek praktijk, noch is er een toepassing voor spraakherkenning. U kunt een woord gesproken horen, maar deze software niet instrueren om terug te spreken of te herhalen de Italiaanse woord. De kwaliteit van de gereedschappen in de Italiaanse Flashcards Declan’s is hoog, maar het maakt je niet veel geven. Je moet vertrouwen op de flashcards en audio voor instructie.

De reden dat deze paar tools werken is dat je worden met veel keuzes van lessen. Er zijn multiple-choice quizzen op basis van de audio, matching en spelling oefeningen. De activiteiten van deze Italiaanse taal software biedt kunt u de vertaling uit het Engels in het Italiaans en vice versa te schakelen. Gelukkig, heeft dit programma niet alle testen om u te verlaten. Als je een fout maakt, wordt u gevraagd om opnieuw te proberen.

Toegegeven, de reikwijdte van deze software is beperkt omdat het nooit meer dan een flashcard applicatie die uw Italiaanse woordenschat verbetert kan worden. Echter, het is misschien wel een van de meest bruikbare en makkelijkst te gebruiken flashcard toepassingen die we beoordeeld.

Declan’s Italian Flashcards niet volledig kunnen leren Italiaans of instrueren u over de cultuur van het land. Deze applicatie komt niet met zulke dingen zoals games of video’s, die een nieuwe taal leren interessanter kan maken. Echter, als je een beginner bent of al een redelijke greep van de Italiaanse en de noodzaak om de woordenschat u al bezitten versterken, deze software kan nuttig inderdaad.

Voor zover klantenondersteuning, Declan’s Italian Flashcards biedt telefoon en e-mail ondersteuning en tutorials en veelgestelde vragen u kunt raadplegen als u vragen hebt. Het ondersteunend personeel beantwoordt e-mails snel.

Declan’s Italian Flashcards zou een nuttige aanvulling op elke Italiaanse curriculum uit te breiden wat je leert uit andere bronnen en, misschien, het proces te versnellen door u met een groter bereik van woorden en accurate spelling. Dit betekent echter niet genoeg leermiddelen om te concurreren met een hogere ranking Italiaans leren software.