isp – Time Warner Cable 2017

Voer een van de grote spelers, Time Warner Cable (TWC). Het is naar verluidt de tweede grootste meerdere service provider in de VS, en het bedrijf heeft meer dan 15 miljoen klanten met kabel-tv, telefoon en internet service. Deze grote ISP verleent diensten aan 29 staten, ondersteunt internet snelheden tot 50 Mbps, is voorzien van gratis internet security en wint onze Top Tien beoordelingen Silver Award.

Prestaties & Plannen

Door TWC eigen hybrid fiber coax-kabelnetwerk, kan het bedrijf te ondersteunen internet verbinding snelheden tot 50 Mbps. Als u niet de hoogste snelheden nodig hebt, de plannen te schalen naar beneden van 30 Mbps naar 20 Mbps en lager. Time Warner Cable, voorheen tijd Cable Communications, is gelegen in het centrum van Manhattan en beschikt over 31 operationele divisies in steden als San Diego, Buffalo, Greensboro en Cincinnati.

Net als alle kabelmaatschappijen, heeft TWC enkele slechte pers en recensies ontvangen. Er is echter bewezen door vele van derden tests die het in staat is het leveren van high-speed internet ruim boven de 10 Mbps in veel gebieden is. In alle tests, TWC demonstreert snelheden sneller dan draadloze en satelliet-opties en vaak is de enige high-speed internet optie in een gebied. Dit bedrijf heeft ook de infrastructuur en de ontvangsten die nodig zijn om verder uit te breiden en verbetering van de dienstverlening, die belangrijk is voor de lange termijn betrouwbaarheid.

TWC biedt een verscheidenheid van toegang tot internet, waaronder de Ultimate 50 plan, dat downloadsnelheden tot 5 Mbps upload snelheden kan bieden tot 50 Mbps en. De volgende plan beneden de Extreme, biedt tot 30 Mbps downloads snelheden en 5 Mbps upload snelheden, vergelijkbaar met de optie Ultimate. Het volgende plan is de Turbo tot 20 Mbps download snelheden en tot 2 Mbps voor uploaden snelheden. De Standard is niet ver daling met snelheden tot 15 Mbps, maar de Basic en Everyday Low Price plannen dalen tot 3 Mbps en 2 Mbps respectievelijk. Alle drie van de lagere snelheden zijn snelheden tot 1 Mbps upload. In zeer selecte markten, kunnen abonnees download snelheden tot 75 Mbps te zien. Al deze snelheden van invloed op hoe snel een Netflix film geladen of hoe snel u uw favoriete foto’s naar Facebook uploaden. Hoe hoger de snelheid, hoe sneller het is voor u om deze aspecten van het internet te genieten.

In derden testen, TWC presteert in de top 25 procent van de ISP’s en bewijst in staat is om veeleisende taken zoals het streamen van muziek en films. Echter, niet alle van deze snelheden zijn beschikbaar in elk gebied dat Time Warner Cable serveert. Om een ​​exact idee van wat op uw locatie beschikbaar is te krijgen, moet u contact opnemen met het bedrijf.

Time Warner Cable biedt high-speed data diensten aan ongeveer 15 miljoen particuliere klanten in 29 staten. Net als de meeste grote kabelmaatschappijen, TWC biedt meer diensten aan steden en voorsteden dan het platteland. Deze ISP verwaarloost het Westen en een deel van het zuidoosten, met inbegrip van staten zoals Montana, Nevada, Florida en Georgia. Bovendien, niet alle gebieden hebben toegang tot de nieuwere hybrid fiber coax-netwerk dat 75 Mbps download snelheden biedt.

dienst Details

Op zijn best, Time Warner Cable internet accounts onder 30 e-mail accounts met 5 GB gratis e-mailopslag, evenals gratis antivirus, antispam en firewall-beveiliging. Hoewel dit voor de hoogste tiered plannen, kun je verwachten ruimte voor maximaal 15 e-mailaccounts op een standaard plan.

Time Warner internet plannen komen ook met ouderlijk toezicht. Het internet security TWC omvat is de McAfee Internet Security Suite. Het ouderlijk toezicht met de software kunnen websites en filter inhoud te blokkeren. Deze software bevat ook anti-phishing bescherming en continue updates.

TWC biedt ook digitale DVR, HD-TV, voice plannen en mobiele diensten. Net als de meeste grote kabelmaatschappijen, biedt het bedrijf ook gebundelde pakketten voor tv, telefoon en kabel-internet diensten. Sommige diensten worden aangeboden slechts in een beperkt aantal gebieden zijn on-demand films, remote DVR beheer, het hele huis DVR en opname on-demand.

Als TWC klant, dan kunt u contact opnemen met de klantenservice via chat 24/7 of bel met uw lokale support office. U kunt ook een e-mail op elk gewenst moment of zoek de support artikelen. We contact opgenomen met het bedrijf via chat en snel ontvangen antwoorden op onze vragen. De service centers kan omgaan met de verkoop, betalingen, self-install kits, doos swaps, productdemonstraties en nog veel meer. Daarnaast zijn veel Best Buys en P.C. Richard & Sons locaties kunt toevoegen of upgraden TWC diensten.

In de meeste gevallen, TWC is in staat om de service techs naar abonnees binnen een paar dagen. Aangezien kabel prestaties kunnen worden beïnvloed door vele dingen, zoals slechte verbindingen, het weer, slecht modems, knooppunt overbelasting en ga zo maar door, we keken voor diensten die iemand ter plaatse snel te achterhalen van het probleem, ook al duurt het meerdere bezoeken kan krijgen, en TWC lijkt in staat om dit te doen. Als een van TWC sneller internet pakketten beschikbaar is in uw gebied, het is de moeite waard op zoek naar, vooral als u genieten van online media en hebben meer dan één computer is aangesloten in uw huis.

Wanneer naar beneden naar de koperdraad, de meeste mensen willen gewoon betrouwbaar internet tegen een fatsoenlijke prijs met de steun om eventuele problemen op te lossen. Tal van derden tests tonen aan dat Time Warner Cable consequent snelheden kan leveren van 10 tot 50 Mbps. Dit is genoeg voor het streamen van films en muziek, het bekijken van video, het controleren van sociale netwerkaccounts, en online winkelen.

extra Services

Ondersteuningsopties

Overzicht