ipod autolader – Kensington PowerBolt Micro

Innovatie is de voedingsbodem voor de nieuwste en beste producten. Met het begin van nieuwe ideeën en nieuwe marktbehoeften, is Kensington altijd op de top van de competitie is en voldoet aan deze behoeften met hun kwaliteitsproducten. Een voorbeeld hiervan is de Kensington PowerBolt Micro Car Charger, een van de eerste iPod autoladers op de markt met een 2,1-amp uitgang – de benodigde hoeveelheid energie die nodig is om een ​​iPad op te laden. Standaard USB-apparaten hoeft slechts ongeveer 1 amp van de macht aan het laadproces te starten. Kensington’s denkproces was ver vooruit van de curve, en omdat van die lijn van denken, waren ze in staat om de iPod autolader markt te domineren. Kensington voortdurende kennis van de markt betekent dat ze een kwaliteitsproduct gemaakt in de Kensington PowerBolt Micro Car Charger, en zijn superieure prestaties heeft het verdiend de populariteit.

Verenigbaarheid

Omdat de Kensington PowerBolt Micro Car Charger heeft de mogelijkheid om de productie 2,1 ampère, is compatibel met een paar items die haar concurrenten niet. De iPad is een ideaal voorbeeld. De iPad is wat wij zouden noemen “de macht honger, ‘niet in de zin dat op zoek is naar de wereld over te nemen (hoewel sommigen niet mee eens), maar omdat het kost veel energie om het apparaat van stroom. Elke iPod autolader met een vermogen tot 2 versterkers of 5 volt zal niet eens in staat zijn om de iPad op te laden, laat staan ​​te houden in rekening gebracht. Maar dit apparaat is aan de uitdaging. Echter, de meeste van ons zijn gewoon op zoek naar een apparaat aan op een iPod of iPhone opladen terwijl op de weg. Deze iPod autolader kan dat ook te doen, het opladen van alles van de iPhone 4 aan de iPod Touch naar de iPod Nano. De enige versie van de iPod Kensington uitdrukkelijk verklaard dat het niet zal opladen is de derde generatie iPod, waarschijnlijk als gevolg van een incompatibele opladen sleuf op de iPod. Recentere versies echter allemaal dezelfde opladen sleuf en compatibel met de Kensington PowerBolt zal zijn.

De PowerBolt teleurgesteld ons in het departement functies. Hoewel het waar is kan het uitgang 2 versterkers, dat is de enige functie deze iPod autolader heeft dat haar concurrenten niet. Het is een standaard zwarte kleur en bevat slechts een USB poort. Als Kensington echt wilde dit product knock-out van het park, konden ze twee USB-poorten hebben opgenomen. Het opnemen van slechts één poort het mogelijk om twee apparaten ten laste tegelijkertijd maken. Kensington biedt wel een iPod-lader met twee USB-poorten, maar je moet springen in een hogere prijsklasse te krijgen – een schande omdat haar concurrenten bieden twee USB-poorten op een vergelijkbare prijs punt als PowerBolt.

De Kensington PowerBolt Micro Car Charger heeft ook geen enkele stroomstoot bescherming als een stroomonderbreker in het ontwerp. Bij gebrek aan dit element is een beetje verontrustend, als een gevaarlijke kracht piek kan leiden tot schade aan uw oplader.

Bij het reizen in de auto, het beperken van elke vreemde beweging, zoals het bereiken van of het zoeken is ideaal voor een veilige reis. Kensington begrijpt deze behoefte en is voorzien van een afneembare USB-kabel met een iPod-end met de iPod-oplader. Maak het huis van dit snoer in je auto met de lader en hoeft u niet langer om uw Apple oplaadsnoer te transporteren van uw huis naar de auto. Het verwijderen van deze extra stap maakt het aansluiten van uw telefoon in de lader zodra je de auto een tweede natuur in te voeren en elimineert onnodige, onveilig rijgedrag.

Om te zorgen dat uw apparaat goed is opgeladen, het PowerBolt heeft een rode LED-indicator licht direct boven de USB-poort. Wanneer de iPod-oplader stroom krijgt, wordt het rode lampje branden. We vinden deze functie een andere must-have in een iPod USB autolader. Als niet voor het rode lampje, kunt u uw hele reis gaan denken uw iPhone werd geladen terwijl het in feite de lader was niet eens de macht ontvangen. Kensington vergemakkelijkt die angsten met de meegeleverde indicator.

Kenmerken

Kensington biedt een van de beste garanties van zijn concurrenten met een garantie van twee jaar. De “Kensington Promise”, zegt het “product vrij zal zijn van defecten in materiaal en vakmanschap bij normaal gebruik en onderhoud gedurende twee jaar na datum van aankoop.” Voor een normale assistentie tijdens of na die twee jaar, Kensington heeft een geweldige website met contactgegevens informatie en veelgestelde vragen. Als u het antwoord op uw vraag niet online kunnen vinden, hun technische ondersteuning is beschikbaar via de telefoon van maandag tot vrijdag 7:30-16:30 PST.

De Kensington PowerBolt Micro Car Charger is een krachtige iPod autolader die gemakkelijk de meeste USB-apparaten die u gebruikt op een dagelijkse basis op te laden. Het heeft slechts één USB-poort, maar die poort heeft de macht om de productie 2,1 ampère, genoeg om een ​​iPad gemakkelijk opladen. Zijn kleine ontwerp past gemakkelijk in uw auto stroombron en zit zo nauw aan het dashboard dat het niet zal bemoeien met iets anders in de auto.

Makkelijk te gebruiken

Help en ondersteuning

Overzicht