iphone screen protector – Spigen 2017

De Spigen GLAS.tR screen protector is gemaakt van hard, dik materiaal dat uw telefoon beschermt tegen allerlei scherpe voorwerpen en zelfs daalt. Echter, dit betekent niet dat de iPhone screen protector zelf is onverwoestbaar. Terwijl het je iPhone-scherm kan beschermen tegen schade, zal de screen protector cut en krassen op het te tonen. Als u de telefoon laten vallen en hij landt op de screen protector, kan de screen protector waarschijnlijk breken; Echter, de iPhone-scherm eronder moet de klap ongedeerd te weerstaan.

Overzicht

Het gehard glas van dit model is 0,5 mm dik. Er is ook een SLIM-model dat is slechts 0.26mm dik. De Spigen iPhone screen protector geslaagd voor de test potlood hardheid met een 9H classificatie. Het potlood hardheidstest varieert van een 9B reizigers, die de zachtste meting, een 9H, dat de hardheid. Echter, dit betekent niet dat u een zaag of een zwaard om het te kunnen nemen en het zal komen weg ongedeerd. Als u scribble over het oppervlak van de rand van een schaar gebruiken matige druk, moet het oppervlak beschadigen. Als u uw telefoon laten vallen en het gaat glijden over het beton, zal er waarschijnlijk een aantal krassen op de beschermer. Als je je iPhone kloppen van de tafel en het slaat op de grond, is de kans groot dat je de Spigen screen protector breken, maar dat het iPhone-scherm zal eronder goed.

De beste iPhone-screen protectors zijn eenvoudig schoon te houden. De Spigen GLAS.tR heeft een oleofobe coating die olie weerstaat. U kunt nog steeds vingerafdrukken en het gezicht vlekken ziet op je telefoon, maar ze zullen gemakkelijk het scherm uit te wrijven zijn. Bovendien, aangezien dit scherm is gemaakt van glas, heeft een zeer glad gevoel.

Deze telefoon scherm heeft een volledig helder design. Als je het kunt toepassen op uw telefoon zonder enige stof krijgen tussen het scherm en je screen protector, zult u niet in staat zijn om de screen protector phonies daar vertellen. Aangezien het hechtmiddel over het hele scherm, kan iets moeilijker voor het in de telefoon zonder trapping stofdeeltjes. Daarnaast is de lijm is zeer effectief in het houden van de iPhone screen protector op je telefoon, maar u kunt vinden het erg moeilijk om te verwijderen als u besluit dat u wilt. Dit betekent ook dat u slechts één kans op plaatsing ervan vierkant op de telefoon.

De Spigen iPhone 6 screen protector is dikker dan een aantal soortgelijke producten. Hoewel het onwaarschijnlijk is dat je het merkt op uw scherm, zal de Home-knop voelt verzonken. Om dit te verhelpen, Spigen omvat zes Home-knop stickers: twee zwarte, twee witte, een gele en een roze. U kunt een sticker die de Home-knop omhoog brengt, zodat het niet merkbaar verzonken in als gevolg van de screen protector toe te voegen. Deze knoppen zijn niet gemaakt van glas, zodat ze een ander gevoel van de rest van het oppervlak van de telefoon.

Deze iPhone 6 screen protector wordt geleverd met een 30-dagen geld-terug garantie. Het komt ook met een beperkte garantie dat de fabrikant gebreken dekt. Helaas zal het bedrijf niet het product te vervangen als het breekt of als je problemen hebt met het plaatsen van het op uw iPhone. Spigen geeft veelgestelde vragen op haar website en een e-mail formulier.

Spigen twee typen patronen. In aanvulling op het glas screen protector, dit bedrijf heeft een PET-film protector genaamd iPhone 4 / 4S Screen Protector Steinheil Ultra. Zijn hardheid maatregelen 4H, en het is droog toepassen, niet kleverig voelen en is eenvoudig te installeren.

De Spigen GLAS.tR is een dikke, hard oppervlak dat veel krassen en stoten zal absorberen zonder ontsierende je iPhone-scherm. Houd er echter rekening mee dat als de iPhone screen protector bekrast of verbrijzeld, Spigen zal niet vervangen. Kortom, dit is een van de beste iPhone-scherm beschermers, omdat het effectief je iPhone-scherm beschermt, blijft op zijn plaats, heeft een stijlvol design en voelt glad onder je vingers.