iphone screen protector – ScreenGuardz 2017

ScreenGuardz Pure een gehard glas screen protector die je iPhone-scherm te beschermen tegen krassen en zelfs verbrijzelen in sommige gevallen. Het wordt geleverd met twee home knoppen, een microfiber schoonmaakdoekje, een alcohol schoonmaken, installatie-instructies, een 30-dagen geld terug garantie en een levenslange garantie. Om deze redenen, ScreenGuardz is onze Top Tien Reviews Bronze Award winnaar.

Duurzaamheid & Protection

Deze iPhone screen protector is 0,4 mm dik, maar het voelt niet alsof het. Het glas dat je scheidt van de echte iPhone-scherm lijkt een met de telefoon worden. De ScreenGuardz Pure verandert niet de gebruikerservaring. Dit is een van de beste screen protectors, omdat de druk onder je vinger is glad, net als het scherm van de iPhone.

Dit stuk van gehard glas is moeilijk ook. Toen het werd getest met de geaccepteerde potlood hardheid test, waarbij 9H is het moeilijkste en 9B is de zachtste, ontving deze iPhone 6 screen protector 8H +. De ScreenGuardz Pure kan lichte hamerslagen te weerstaan ​​zonder te worden ontsierd. Toen we een matige kracht, de hamer verbrijzelde het scherm waar het maakte impact. Deze screen protector kan het X-Acto mes krassen, sleutels en nagels te weerstaan. Indien voldoende druk wordt gebruikt en het object is hard genoeg, zal krassen of zelfs het scherm kraken. In deze situaties, hoewel, de originele iPhone-scherm eronder zal worden bewaard.

De oleofobe coating op deze iPhone 6 (ook beschikbaar voor iPhone 4 en 5) screen protector maakt het weerstaan ​​olie. Vingerafdrukken zullen niet te zien zo veel als ze anders zouden doen. Daarnaast kunt u een doek te wrijven over het scherm om eventuele olieachtige vlekken te verwijderen.

De lijm heeft betrekking op de gehele lengte van de telefoon, in tegenstelling tot sommige van de andere glazen screen protectors we beoordeeld. Dit hecht de iPhone screen protector meer stevig aan de iPhone. Maar het betekent ook dat er een kans dat er nog luchtbellen tussen haar en de screen protector van dolende stofdeeltjes. Echter, als je goed de telefoon schoon te maken en zelfs gebruik maken van wat tape te halen elke verdwaalde stofdeeltjes, is de kans groot dat je een bel-afdichting te krijgen. Als je dat niet doet, kunt u echter niet van de iPhone screen protector opstijgen en sluit deze zonder dat het verlies van zijn goede grip. De kleefstof niet zo sterk op de ScreenGuardz zuiver als de kleefstof op andere producten we beoordeeld. Hoewel het nog steeds het scherm grijpt, kan het niet zo lang als anderen zouden blijven.

Dit stuk van gehard glas is voorgesneden met afgeronde hoeken en gaten voor de Home-knop en luidspreker. Omdat het stuk glas is 0,4 mm dik, de Home-knop is minder toegankelijk. Wij merkten zeer kleine chips langs de randen van het glas screen protector die we hebben getest, maar ze waren niet erg merkbaar. De ScreenGuardz Pure grepen dit door twee Home-knop stickers: een zwarte en een witte. Met behulp van een stukje plakband of een hoek van het oppervlak van de sticker kwam, kunt u plaatst u voorzichtig de Home-knop op zijn plaats. Dit houdt uw telefoon kijken als de Home-knop is verzonken in.

Ontwerp

BodyGuardz biedt een levenslange garantie, die deze aankoop erg aantrekkelijk maakt. Als u uw screen protector op je telefoon en klop de telefoon uit op de grond, scheurende de screen protector, zal BodyGuardz de screen protector te vervangen. Alles wat je hoeft te betalen voor de verzendkosten. Andere bedrijven die we beoordeeld zijn niet zo gul. Dit bedrijf biedt ook een 30-dagen geld-terug garantie.

BodyGuardz heeft verschillende opties als het gaat om contact opneemt met de klantenservice. U kunt e-mailen, bellen of online chatten met het bedrijf. De BodyGuardz website heeft ook veelgestelde vragen, installatie video’s en nog veel meer.

BodyGuardz heeft wel verschillende soorten gespecialiseerde beschermer ontwerpen. De Pure is de enige vorm van beveiliging biedt het bedrijf dat is gemaakt van glas. De rest van PET-film, die een zachter materiaal dat een kleverig hebben of rubber gevoel. Echter, als u liever niet een gehard glas screen protector zou moeten, kunt u kiezen uit de Ultra Tough, HD Anti-glare / Anti-fingerprint, Privacy of Classic Clear iPhone screen protectors.

ScreenGuardz Pure screen protectors zal een hoop misbruik te verduren zonder ontsierende het oppervlak van de telefoon. In feite zullen veel dingen die je iPhone-scherm zou krassen niet worden weergegeven op uw Pure iPhone screen protector. Als er iets gebeurt aan uw ScreenGuardz Pure beschermer, kunt u een vervanging van de fabrikant voor de kosten van de scheepvaart en slechts handling ontvangen. Deze screen protector is niet alleen soepel en reageert onder je vingers, maar het is ook duurzaam en stijlvol.

Garantie & Ondersteuning

model Opties

Overzicht