ipad autohouder – Arkon TAB-RSHM

De Arkon TAB-RSHM is een auto hoofdsteun mount die is gemaakt voor veel verschillende producten, niet alleen de iPad. Het ontwerp maakt het heel gemakkelijk te bevestigen en te verwijderen om de hoofdsteun berichten. Omdat het is ontworpen om meer dan alleen de iPad past, moet je ervoor zorgen dat alles goed is bijgesteld voordat je begint rond te bewegen, of u kunt uw apparaat op de grond tussen de voeten van uw passagier. Dit is een eenvoudig probleem te vermijden, echter, zolang je aandacht.

Ontwerp

De hoofdsteun monitor hecht aan twee hoofdsteun berichten met behulp van twee knoppen. Wij willen het feit dat het is echt gemakkelijk om de berg te hechten aan de hoofdsteun. Het maakt gebruik van twee haken die je draai vast met de knoppen. Als u niet wilt dat de berg niet meer te gebruiken, het duurt maar een paar seconden om de haken los te maken en schuif het af totdat u het weer nodig. Omdat het zo gemakkelijk te verwijderen, doen we het niet erg dat je de iPad houder gedeelte niet kan opstijgen.

Zodra u de mount bevestigd aan uw hoofdsteun, is het tijd om uw apparaat aan te sluiten. Er zijn vier tanden dat de iPad op zijn plaats houden. Er zijn twee tanden aan de bovenkant en twee op de bodem, waar u uw apparaat evenwicht op. Deze draai naar beneden aan te passen welk apparaat dat u wilt gebruiken. Het is niet speciaal ontworpen voor de iPad, dus het maakt niet zo strak als sommige van de andere iPad mounts past.

De kijkhoeken zijn beperkt, omdat het niet is ontworpen met één product in het achterhoofd. Omdat het gebruik maakt alleen pinnen van de boven- en onderkant, kan het riskant zijn om het apparaat te keren van landschap tot portret als je niet hebt zorgde ervoor dat alles goed is vastgezet. Het apparaat kan gewoon schuif wanneer je een hobbel hit, dus altijd voor zorgen dat alles veilig te stellen. Als het veilig is, heb je een 360-graden kijkhoek. U kunt ook kantelen van het apparaat, zodat iedereen op de achterbank het apparaat duidelijk kan zien.

Dit product heeft een grote veelzijdigheid. Wij willen het feit dat er vier tanden die apparaten tussen 7 en 12 inch past. Als gevolg van dit ontwerp, maakt het niet uit welke tablet-apparaat dat u wilt gebruiken. Sommige van de vermeld op de website apparaten onder meer de iPad, iPad2, Samsung Galaxy Tab, Kindle Fire, Motorola Xoom en zelfs de Blackberry Playbook. Toegegeven, als gevolg van de verbazingwekkende veelzijdigheid, verlies je een deel van de kijkhoeken. Als u meerdere apparaten en niet te veel over het gebrek aan kijkhoeken erg vindt, dan kun je niet winnen van de veelzijdigheid van dit product.

Deze iPad mount heeft veel goede kwaliteiten. Eenmaal van de beste is het feit dat je het binnen een paar seconden kan verwijderen. Het is ook onvoorzien dat u meerdere producten kunt gebruiken, dus als je meer dan een iPad hebt, bent u gedekt. Het enige probleem is dat, omdat het meer dan een apparaat past, moet je extra te zorgen dat alles goed is bijgesteld naar beneden te zijn. Zodra alles veilig is, kunt u de Arkon TAB-RSHM naar hartelust te draaien.

Kijk hoek

Veelzijdigheid

Overzicht