internet tv’s – TCL Roku TV, 2017

De TCL Roku TV is een van de meest interessante smart-tv’s op de markt. TCL heeft samen met Roku naar een Smart TV met behulp van de Roku interface die geen aparte Roku apparaat vereist creëren. De beeldkwaliteit ontbreekt op deze TV, maar de Roku Smart Hub is een van de gemakkelijkste en meest geliefd Smart TV-interfaces op de markt. Ook is deze TCL TV’s prijs is veel lager dan veel van de top concurrenten.

Overzicht

De Roku interface is een van de beste smart hubs op de markt. Roku is gespecialiseerd in het brengen van internet apps op elke TV, dus het is geen wonder dat een Roku-gebaseerde TV heeft een gebruiksvriendelijke interface. De Smart Hub ziet er vrij veel als elke andere Roku doos u met een paar extra tv-toevoegingen als bron inbreng zou hebben.

De beeldkwaliteit is een duidelijke zwakte van deze TV. De kleur en zwart niveaus niet overeenkomen met de beste Smart TV’s. Echter, het is een grote waarde te kopen voor een entry-level tv met slimme functies.

Dit TCL flat screen TV niet technisch zijn voorgeladen apps, maar met de Roku-interface midden in gebouwd, krijgt u toegang tot meer dan 1500 apps beschikbaar via Roku hebben. Dit omvat de meest populaire Smart TV apps zoals Hulu Plus, Netflix, Amazon Instant Video en HBO Go voor streaming video. Als u wilt luisteren naar muziek, apps zoals Pandora, Spotify en Iheartradio zijn ook beschikbaar op dit platform. Je zult zelfs in staat zijn om games zoals Angry Birds met behulp van de motion controller ontworpen voor de TCL Roku TV af te spelen.

Dit Roku geïnspireerde TV heeft niet zo veel verbindingen als de beste slimme tv’s, maar drie HDMI-poorten is redelijk omdat u niet een HDMI-poort voor een internet streaming media-apparaat nodig zouden hebben.

TCL heeft de Amerikaanse steun beschikbaar voor vragen en zorgen. Het bedrijf biedt telefoon, e-mail en live chat ondersteuning net als veel van zijn concurrenten; Maar we vonden live chat om onbetrouwbare met dit bedrijf zijn.

Roku is een van de meest herkenbare merken voor internet streaming TV. TCL’s opnemen van Roku voor zijn slimme TV-interface is ideaal voor mensen die liever de vertrouwde, gebruiksvriendelijke interface van de Roku Smart Hub. Hoewel deze TV technisch gezien niet over een eigen ingebouwde apps, de Roku-interface verbindt u met honderden apps. De TCL Roku tv niet het beste beeld te hebben, maar het is een goede waarde voor een Smart TV.