Internet TV sites – Vudu 2017

Een snel stijgende kracht in de online tv-markt. Oorspronkelijk starten als een set-top box fabrikant, werd dit bedrijf overgenomen door Walmart in 2010 en is uitgegroeid tot een van de beste films en tv-shows te huren plaatsen. Deze streaming tv-dienst is beschikbaar op veel apparaten vanwege de talrijke apps. Vudu is een geweldige aanvulling op andere streaming bronnen als u op zoek bent in te halen op uw favoriete tv-show dat u de avond gemist voordien.

Overzicht

Vudu draait op een variabele kostenstructuur. Tv-programma’s zijn over het algemeen $ 1,99 voor standard definition en $ 2,99 voor HD-kwaliteit. Voor avant-premières en extra, de kosten kunnen iets hoger zijn. Als u op zoek bent naar tv kijken online, zult u onder de indruk van de bibliotheek. Deze dienst biedt de huidige afleveringen van populaire tv uitgezonden de vorige nacht en volledige seizoenen die teruggaat tot het begin van een serie. Terwijl Vudu meer is gespecialiseerd in films on demand, zijn selectie TV-on-demand is vermeldenswaard.

Vanaf nu is de enige manier om een ​​functie te krijgen, zoals ondertiteling in een video is te bekijken op een PS3 of iPad. Die functie is momenteel niet beschikbaar op internet-tv-site of Xbox 360 de dienst.

Wanneer u een episode bestelt, is het niet naar uw apparaat gedownload. In plaats daarvan stromen via uw breedbandverbinding. Een leuke functie van de dienst is het rating systeem. Het is gebaseerd op een vijf-sterren-systeem, en bij elke keuze kunt u zien hoe de Vudu gemeenschap beoordeelde het als haar Rotten Tomatoes score. Helaas, Vudu heeft nog niet aan elke serie om u op basis van uw eerdere beoordelingen.

Hulp en ondersteuning is heel diepgaand. Er is geen live chat beschikbaar, maar Vudu biedt u een e-mail formulier in als u zich zorgen maakt dat niet in de gemeenschap forums of veelgestelde vragen worden behandeld hebben.

Vudu is een gebruiksvriendelijke, pay-per-episode-service. Het biedt een enorme bibliotheek van streaming tv-shows en films. Omdat deze onderneming blijft groeien, zul je beginnen met het zien apps op elke smart device. We hopen dat in de toekomst, het voegt een meer gepersonaliseerde ervaring op basis van de smaak van de kijker.