Internet Security Suite – Avast Internet Security 2017

Tussen de antivirus-versie van Avast en de première internet security software-versie, is Avast Internet Security. Deze drie producten hebben meer gemeen dan verschillen. Alle drie zijn antivirus en antispyware. Alle drie kunnen thuisnetwerken scannen op zwakke plekken. En alle drie de bescherming van logins en wachtwoorden van diefstal, zodat je online bankieren en aankopen veilig kunnen uitvoeren. Antispam kenmerken en een eigen firewall zijn niet inbegrepen bij de entry-level antivirus versie van Avast. Voor deze twee functies is het noodzakelijk om over te stappen naar de internet security suite, Avast Internet Security.

Overzicht

Avast Internet Security mist een paar functies die in Avast première internet security suite, Avast Premier: een firewall en automatisch patchen van verouderde software applicaties. En in vergelijking met de beste internet security suites, Avast Internet Security ontbreekt een paar dingen. Het omvat niet een password manager, en er zijn geen ouderlijk toezicht. Men zou kunnen stellen dat deze gaten zijn niet belangrijk als u al een wachtwoord beheer methode en je leven niet met kinderen.

Diverse beveiligingsfuncties zijn allemaal erg goed, maar laten we niet vooruit lopen. Veel belangrijker dan features is de daadwerkelijke vermogen van een internet security suite te beschermen tegen bekende en onbekende malware, het effect dat het heeft op de prestaties van de host-pc, en de nauwkeurigheid waarmee het onderscheid wordt gemaakt tussen kwaadaardige en goedaardige bestanden. Het is de verdienste van Avast dat zij deelneemt aan onafhankelijke tests uitgevoerd door AV-Test Labs. In feite, AV-Test opgenomen Avast in een line-up van 25 van de beste internet security software producten in continu testen gedurende maart en april 2014. In tests bescherming bestaande uit 20.647 voorkomende malware samples, Avast gedetecteerd 98 procent van hen in maart 2014 en 99 procent in april 2014. Het gemiddelde van de industrie, in vergelijking, was 98 procent. Het deed het beter dan het gemiddelde van de industrie in tests om het effect op de prestaties van het systeem te meten. Tot slot, in de tests om de nauwkeurigheid in het onderscheid te maken tussen veilige en kwaadaardige monsters van software en websites te controleren, maakte slechts een valse detectie van legitieme software van 826.400 samples. De concurrentie was zo hevig dat hoewel Avast adequaat uitgevoerd, heeft zij niet eindigen in de top 10 internet security suites.

Avast Internet Security mist een flink aantal van de functies die zijn concurrenten bevatten. Bovendien, ook al is het niet onder het gemiddelde tijdens onafhankelijke software testen viel, werd het concurreren tegen sterkere producten die het uit van de ranglijst van de 10 beste beveiligingssoftware merken gehouden. Niettemin, de prestaties van Avast is voldoende. U moet overwegen, echter of je kunt leven zonder functies zoals wachtwoordbeheer en ouderlijk toezicht.