internet filter – CYBERsitter 2017

CYBERsitter is een efficiënte website blocker en pornografie filter met een even aantal van de sterke en zwakke punten. Het filteren en blokkeren van functies goed presteren en bieden een goede spreiding van internet veiligheid dekking, maar het ontbreken van een aantal belangrijke opname-activiteit functies zorgt ervoor dat het laag scoren in onze vergelijking van de top 10 internet filter software programma’s beschikbaar.

Overzicht

Automatische detectie van cyberpesten, dat is een functie opgenomen in een aantal van de top-ranked producten op onze lijst, is niet beschikbaar bij CYBERsitter. Echter, kunt u een extra softwarepakket dat het mogelijk is om uw kinderen online chat-gesprekken te monitoren maakt, evenals registreert alle toetsaanslagen die ze maken kopen. Dit kan nuttig zijn bij het bepalen of uw kinderen worden gepest of het plegen van ongepaste gesprekken met volwassenen.

CYBERsitter kunt u filters die bepalen wat voor soort content is toegestaan ​​of geblokkeerd voor specifieke gebruikers. Dit wordt gedaan door de toegang tot administrator dashboard en het kiezen van de juiste opties, welke categorieën omvatten, zoals volwassenen alleen de inhoud, sociale netwerken en ongeschikt voor kinderen. Wanneer u content gebaseerde controles ingesteld, kunt u dit doen voor individuele gebruikers. Echter, wanneer u een specifieke site op basis van URL te blokkeren, maar de gevolgen voor alle gebruikers en effectief voorkomt dat de site wordt geopend door iedereen.

Extra functies zijn onder een time management-functie en sociale netwerk-tool. Met time management, kunt u bepalen precies hoeveel uur je kind online per dag besteedt. Helaas kan termijnen niet worden ingesteld voor individuele gebruikers en beperkingen gelden voor iedereen die de computer gebruikt. Het sociale netwerk tool kunt u toegang tot bepaalde sociale sites en toepassingen te blokkeren.

CYBERsitter’s opname-activiteit mogelijkheden zijn beperkt tot sociale netwerkactiviteiten en bezochte websites, met de mogelijkheid om toetsaanslagen loggen en te controleren online chat die de aankoop van extra software. Help en ondersteuning is al even beperkt zonder live chat of telefoon opties en e-mail als de enige methode van communicatie. De online kennisbank is schaars en is niet trefwoord doorzoekbaar, waardoor het moeilijk is om problemen snel op te lossen.

CYBERsitter’s content filtering functie is een handig hulpmiddel bij het voorkomen dat uw kinderen worden blootgesteld aan ongepast online materiaal, maar het kleine aantal activiteiten opnamefuncties beperkt uw mogelijkheid om alle activiteiten in de gaten. Als u op zoek bent naar software om online termijnen en block off-limit websites af te dwingen, kan dit het juiste programma voor jou.