internet browser – Torch 2017

De Torch internet browser voegt zich bij de gelederen van de beste browser diensten in stijl. Deze-Chromium gebaseerde software werkt prima voor dagelijks browsen, maar heeft ook een aantal unieke aspecten die werken in sync met uw werkbalk. Deze commerciële freeware legt een grote nadruk op het downloaden van muziek en, vreemd genoeg, torrents. Het werkt momenteel op elke versie van Windows.

Overzicht

Niet veel onderscheidt het uiterlijk van Torch interface naast de gespecialiseerde iconen direct aan de rechterkant van uw browser bar. De eerste, de Share-knop, kunt u direct posten op Facebook of Twitter, zonder een bezoek aan de sites zelf. De media-knop is fantastisch als je terloops naar muziek luisteren terwijl op het net. Als u een song bestand dat u wilt opslaan, de media grabber kunt u het meteen op te slaan.

Hoewel het misschien niet klinken als een dienst een belangrijke internet browser zou willen opscheppen over, het symbool torrent brengt een eenvoudige grafiek met alle huidige taken downloaden. Ten slotte is de icoon Torch Music kun je synchroniseren van muziek en deel het op uw mobiele apparaat. Deze vier iconen zijn zeer gespecialiseerde en geven deze browser de nodige bult om het te rangschikken boven vergelijkbare browsen diensten.

Het grootste nadeel van Torch is dat de zoektocht browser zelf niet te vergeten een browsen app leent. Het is een kwaliteit Torch Music app ontwikkeld, maar het helpt niet veel als je wilt synchroniseren met uw surfgeschiedenis en favorieten.

We kunnen bepaalde snelheidsverbeteringen van de Torch’s browsen snelheid over de eerdere versies te zien. We koud geboot de browser en onze site geplaatst, en geladen in een bovengemiddelde 2,53 seconden. De gemiddelde refresh, gebaseerd op 10 verfrist, is een indrukwekkende 1,5 seconden. Deze snelheid plaatst Torch onder de snelste internet browsers.

Torch biedt de basis-functies die nodig zijn in een kwaliteit browser. Deze open-source dienst heeft een grote download manager, een incognitovenster voor privé browsen en de mogelijkheid voor een aantal add-ons. De huidige versie is het missen van een paar functies, zoals een password manager, mouse gestures en voice interactiviteit, waardoor het terug van een hogere ranking houdt.

De Torch internet browser biedt een bovengemiddelde surfervaring op uw personal computer. Je kunt niet repliceren die ervaring op uw smartphone, echter. De focus op het downloaden van muziek regisseert deze browser op een specifieke doelgroep. Met een paar meer standaard functies, zou dit browser steile concurrentie voor de meer populaire web browsers.