internet browser – Safari, 2017

Bekend om zijn intuïtieve bruikbaarheid, Safari is lichtgewicht en gestroomlijnde internet Apple’s browser. Safari paden achter de beste internet browsers in termen van marktaandeel, simpelweg omdat het een alleen voor Mac-toepassing tot 2007. Het is niet alleen Safari late debuut op de hele computerwereld dat het houdt dat het een top mededinger in onze line-up; de internet browser is snel en makkelijk te gebruiken, maar het ontbreekt de aanpassing functies die zo veel gebruikers zoeken in een browser deze dagen.

Overzicht

Elke internet browser op de markt beschikt over een handvol eigen usability functies en Safari is niet anders. Een paar van onze favorieten zijn leeslijst en Top Sites. Reading List is een gladde manier om de URL’s van interessante webpagina’s die u wilt bezoeken en te lezen later op te slaan. Top Sites biedt een op-een-oogopslag voorbeeld van uw favoriete websites. Het concept is vergelijkbaar met een RSS-feed, maar het stelt u in staat om een ​​site volledig in plaats van een eenvoudige lijst met nieuwe content bekijken.

Safari is opmerkelijk snel. Het duurt minder dan twee seconden voordat de browser te initialiseren en nog minder tijd om door te klikken links op dezelfde site. De beste browsing functie van Safari is de Reader-knop aan de rechterkant van de zoekbalk. Hiermee kunt u alle advertenties en visuele afleiding te snijden in een artikel en lees net.

Safari biedt alle basics je zou verwachten van een browser, met inbegrip van tabs, spellingscontrole en een password manager. Waar Safari blijft achter bij de concurrentie is maatwerk. De internet browser is merkbaar minder flexibel is dan zijn concurrenten als het gaat om het aanpassen van werkbalken, en het heeft geen synchronisatie mogelijkheden. Safari ontbreekt ook ouderschaps- en zoomregelaars.

Als een product van Apple, Safari is niet verwonderlijk vol met security features en functies ontworpen om uw gegevens veilig te houden terwijl u surft. De browser biedt bescherming tegen alle vormen van malware en phishing-websites. Zoals met veel van de andere internet browsers we beoordeeld, kunt u uw niveau van beveiliging met Safari aan te passen. Ook kunt u privé-gegevens verwijderen zoals uw browsegeschiedenis.

Safari is een solide web browser en heeft de meerderheid van de basiskenmerken elke concurrerende browser zou moeten hebben. Het is makkelijk te gebruiken en uiterst snel. U mag het gebrek aan maatwerk opties een beetje hinderen, maar als je op zoek bent naar een no-nonsense browser die u toelaat om op het web veilig surfen, Safari is de weg te gaan.