insurance quote – Verzekeringen, 2017

Onze winnaar Top Tien Revieews Bronze Award, Insurance.com functioneert als een onafhankelijk verzekeringskantoor in een gebied buiten Cleveland, Ohio. Samen met dat, Insurance.com probeert de juiste verzekering voor u te vinden door het verstrekken van toegang tot meerdere verzekeringsmaatschappijen en tarieven in een keer. Het bedrijf heeft samenwerkingsverbanden met enkele van de toonaangevende verzekeringsmaatschappijen in de Verenigde Staten en het gestelde doel is om u de meest nauwkeurige verzekering offerte mogelijk te geven, of u nu op zoek naar autoverzekering offertes of offertes voor een ander soort verzekering.

Soorten Insurance Geciteerd

Insurance.com is een verzekeringskantoor en ze geven citaten op alle belangrijke soorten verzekeringen. Insurance.com biedt citaten voor auto, huiseigenaren, huurders, het leven en de gezondheid dekking.

Daarnaast biedt het quotes voor andere soorten verzekeringen (zoals een reisverzekering), evenals verzekeringsdekking voor dergelijke minder bekende zaken als de inhoud van de appartementen en flatgebouwen en koeriersdiensten verzekeringen aan mensen die worden betaald om producten te leveren dekken, of ze nu werken voor een bedrijf of als zelfstandige werkzaam zijn. Deze verzekering citaat dienst kan ook u voorzien van offertes voor huisdierenverzekering voor honden, katten, vogels, exotische huisdieren en andere dieren.

Het citaat proces voor het Insurance.com is eenvoudig en direct. U kiest het soort verzekering die u nodig hebt, voert u uw postcode in en vervolgens de aanvraag stuurt u een aanvraagformulier dat u gemakkelijk kunt invullen. Zodra u het formulier, Insurance.com overeenkomt met uw gegevens aan bedrijven met de diensten die het meest aan uw verzekering nodig heeft, of u nu op zoek naar citaten van de autoverzekering, informatie over de ziektekostenverzekering of iets anders. Je krijgt een bijna direct een keuze van de online aanbieders die andere formulieren die u snel kunt invullen om een ​​lijst van verzekeringspakketten die je kunt onderzoeken krijgen.

U kunt ook hebt gekozen verzekeraars verwerken van uw verzoek contact met u opnemen via e-mail, fax of telefoon met een citaat. We hebben gezocht naar citaten van de autoverzekering en werden doorverwezen naar twee bedrijven die ons kon voorzien autoverzekering direct citeert.

Een onderneming presenteerde een lijst van verschillende verzekeringen plannen op verschillende kostenniveau en ons uitgenodigd voor een gratis nummer altijd bellen, e-mail de onderneming of doe mee aan onze telefoonnummer en iemand zou ons bellen meteen. De andere presenteerde ons met nog een ander formulier in te vullen, maar het heeft niet veel tijd in beslag nemen, en het bedrijf betrokken mits redelijk geprijsde autoverzekering quotes slechts enkele seconden na stuurden we in de informatie.

Makkelijk te gebruiken

Insurance.com stelt een aantal vragen over zijn oorspronkelijke vorm dat gevoelige informatie in te winnen, zoals sofinummers, die verontrustend om wat de consument kan zijn. Echter, deze vragen zijn optioneel en u kunt nog steeds doorgaan zonder de openbaarmaking van deze informatie als u kiest. Echter, als je een lijst van deze gegevens, kan het nuttig zijn en kan helpen versnellen en te zorgen voor de juistheid van het proces en de offerte.

Insurance.com beveiligt uw persoonlijke gegevens met behulp van een VeriSign SSL Certificaat. Informatie uitgewisseld met elk adres dat begint met https wordt gecodeerd met SSL voordat transmissie, die een niveau van beveiliging van uw persoonlijke informatie te beschermen toevoegt. Dat zou de angst van sommige consumenten die terughoudend zijn om input iets over hun persoonlijke identificatie, gezondheid, rij-record of andere zaken te verlichten.

De site biedt ook een flink assortiment van andere nuttige informatie, zoals verzekeringen gerelateerde artikelen en links naar andere sites. Insurance.com heeft een goede baan te houden u op de hoogte over de verzekering zaken, waaronder een aantal dingen die je nooit eerder zou hebben gedacht.

Bijvoorbeeld, een artikel legt uit dat de gemiddelde hondenbeet claim in de Verenigde Staten een bepaald jaar de kosten iets minder dan $ 30.000. Als u eigenaar bent van een pooch die, om wat voor reden dan ook, eindigt bijten iemand, kun je aansprakelijk voor de verwondingen die persoon in stand te zijn. Als u geen verzekering hebt, kun je uiteindelijk het gelag voor de kosten van medische behandeling, verloren loon, emotionele pijn of schade aan eigendommen.

Hoewel Insurance.com is een verzekeringskantoor zelf, heeft de firma partnerships aangegaan met een dergelijk nationaal herkenbare bedrijven als Reizigers, Liberty Mutual, The Hartford, MetLife en anderen.

Een ding dat Insurance.com onderscheidt van andere online insurance quote sites is dat de aanhalingstekens u ontvangt eigenlijk rechtstreeks van een verzekeringsmaatschappij worden gegenereerd en niet van een agent – de aanhalingstekens zijn accurate tarief citaten, ramingen niet Ballpark. Als u niet wilt wachten op een e-mail of een middel om contact met u, is er altijd de mogelijkheid om jezelf te bellen en vraag een offerte aan via de telefoon.

quotes Geleverd

Insurance.com biedt een eenvoudig te vinden Contact pagina waar je een gratis telefoonnummer en een e-mailadres te vinden. Er is ook een FAQ sectie en andere pagina’s die u nuttige informatie over de verzekering aan te bieden.

We hebben geprobeerd om contact op te nemen Insurance.com via e-mail, maar had geen antwoord ontvangen. In dit tijdperk van elektronische communicatie, een tijdige e-mail antwoord is verplicht voor een goede klantenservice.

Help en ondersteuning Options

Insurance.com is een verzekeringskantoor dat u een concurrerende offerte direct kunt krijgen van een aantal van de grootste verzekeringsmaatschappijen in het land. formulier Insurance.com’s vraagt ​​om een ​​beetje meer tijd in te vullen dan sommige van de anderen die we tegenkwamen, maar de extra informatie zorgt voor een meer accurate offerte. Helaas, als u vragen hebt, de customer service bleek onmogelijk te bereiken per e-mail, die echt neemt afstand van het algemeen klassement van deze dienst.

Let op: Aangezien alle van de dienstverleners beoordeeld bieden hun diensten gratis aan de consument, raden wij u aan verschillende providers te gebruiken en een formulier van een aantal van de top gerangschikt providers. Dit zal verhogen van uw kansen op het krijgen van een verscheidenheid van citaten uit een verscheidenheid van de agentschappen. Je hebt niets te verliezen, behalve misschien een paar minuten van uw tijd het invullen van het formulier.

Overzicht