infrarood hoofdtelefoons – Wireless Headphones

Als een van de top keuzes voor in de auto entertainment systemen, vonden we de macht Acoustik draadloze hoofdtelefoons met zender een goede keuze van de beste infrarood hoofdtelefoons op te nemen. Dit product wordt geleverd met twee paar infrarood hoofdtelefoons en een zender en handzaam bewaren gevallen. Een probleem dat we vonden is dat de hoofdtelefoon zijn iets te groot voor de meeste kinderen jonger dan vijf jaar. Terwijl de hoofdtelefoon is standaard stereo kwaliteit en zal geen indruk op de audiofiel, bieden ze een helder en duidelijk geluid dat de meeste gebruikers een probleem met het niet vinden.

Overzicht

Het feit dat ze zijn ontworpen voor in de auto entertainment systemen zullen sommige gebruikers weg te duwen; echter, vonden we dat het merendeel van de infrarood-hoofdtelefoon gebruikers ze koopt voor hun voertuigen. Dit product wordt geleverd met een zender en twee koptelefoons. De zender heeft een open voeding die is ontworpen om te worden bevestigd aan uw voertuig. Het effectieve bereik is veel groter dan de meeste familie-size voertuigen en strekt zich uit tot 30 voet. Je kunt verplaatsen in een hoek van 180 ° weg van het signaal van de zender en de hoofdtelefoon-ontvangers zullen blijven inhaken op het audiosignaal.

We waren blij dat de hoofdtelefoon hebben individuele volumeregeling voor comfort, en een automatische uitschakeling functie, schakelaar en mute-functie allemaal voor het verlengen levensduur van de batterij. Zoals we hierboven vermeld, zal het geluid worden doorgegeven via de hoofdtelefoon als standaard stereo kwaliteit en biedt geen surround sound. Terwijl wij de kwaliteit helder en duidelijk te zijn gevonden, zullen veel audiofielen een grotere audio frequentie bereik en een grotere definitie willen.

Deze TV koptelefoon hebben een unieke functie die we niet vinden in een andere infrarood hoofdtelefoons – zwenken oorkussens. Terwijl de draaibare oorschelpen heb niets toe te voegen aan geluidskwaliteit, ze zeker het ontwerp te veranderen. De draaibare ontwerp kunt u de hoofdtelefoon plat voor een betere opslag of om te dragen om je nek als je ze niet gebruikt. U kunt ook de oorkussens naar buiten, zet het volume en het gebruik van de hoofdtelefoon als sprekers. Deze hoofdtelefoon wel komen met een handige draagtas, waardoor ze gemakkelijk en handig om te reizen met maakt.

We waren niet in staat om zeer veel informatie over de kracht Acoustik HP-22IRT draadloze koptelefoon op hun site te vinden. We hebben geprobeerd contact opneemt met de technische ondersteuning via e-mail en hebben nog nooit een reactie ontvangen. We waren in staat om een ​​greep van hen te krijgen via de telefoon, en hoewel ze niet bieden een gratis telefoonnummer, raden wij roepen hen als u vragen hebt of wilt u een vertegenwoordiger te praten.

We waren onder de indruk met de Power Acoustik draadloze hoofdtelefoons met zender. Deze hoofdtelefoon wordt geleverd met een zender die alleen is ontworpen om te worden hardwired in uw voertuig. Dat betekent dat als u op zoek bent naar een optie die is veelzijdig en gemakkelijk te verplaatsen, is dit niet de beste keuze voor jou. Ze hebben een uniek ontwerp dat, terwijl het te groot is voor sommige kinderen, is comfortabel en gemakkelijk te reizen. De geluidskwaliteit is duidelijk en begrijpelijk, maar niet de hoge kwaliteit die de meeste audiofielen zoeken te bereiken. Wij raden deze voor gebruikers die op zoek zijn naar een basisproduct die ze kunnen gebruiken en gemakkelijk op te slaan in hun voertuig voor op reis.